Now Reading:
STK ZABOK – JUNIORI 4. na ekipnom prvenstvu Hrvatske
Full Article 2 minutes read

STK ZABOK – JUNIORI 4. na ekipnom prvenstvu Hrvatske

Varaždin je bio domaćin završnice prvenstva Hrvatske za juniore i juniorke. Naši juniori su se uspjeli kvalificirati na završni turnir 8 najboljih ekipa u Hrvatskoj.

STK Zabok je bio u 1. grupi zajedno s GSTK Zagreb, STK Mihovljan i STK Strmac iz Nove Gradiške.

Petar Bašić je otvorio loše protiv Vreska. Iako je igrač iz Mihovljana bio favorit, nitko nije očekivao tako laganu pobjedu. Mislav Posavec je u idućem meču rutinirano došao do pobjede, makar je bilo vidljivo da uopće ne osjeća loptu. Promašivao je jako puno laganih lopti. Zatim Hrvoje Martinec nije imao većih problema protiv trećeg igrača Mihovljana, da bi odmah potom Posavec iznenađujuće i prilično ekspresno izgubio meč od Vreska.

Bez obzira koliko i kako se trenira nedostatak pravih mečeva bio je vidljiv i u petom odlučujućem meču, kad je Bašić gubio 0:2 od Strbata. Tek u petom setu pušta ruku i uspijeva preokrenuti te donijeti važnu pobjedu svojoj ekipi.

U preostalim mečevima u grupi ostvareni su očekivani rezultati, pobjeda protiv STK Strmac (Nova Gradiška), te poraz od GSTK Zagreb čija se ekipa sastoji od aktualnih juniorskih reprezentativaca. U borbi za treće mjesto protiv STK TIS iz Zagreba bio je raspoložen samo Mislav Posavec, koji je rezultatom 3:1 svladao Roka Metera. Rožić i Martinec nisu bili iste sreće.Ostvareno 4. mjesto na juniorskom PH je očekivano.

Izvor:www.stk-zabok.hr

www.sjever.hr/zabok.hr 14.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.