Now Reading:
FOTO: Obrtnički ulični sajam u Varaždinu – podršku obrtnicima došli pružiti župan, gradonačelnik, varaždinski saborski zastupnici…
Full Article 1 minutes read

FOTO: Obrtnički ulični sajam u Varaždinu – podršku obrtnicima došli pružiti župan, gradonačelnik, varaždinski saborski zastupnici…

Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin danas je organiziralo 13. Obrtnički ulični sajam na Franjevačkom trgu u Varaždinu.

Kako ističu, u novim uvjetima, poštujući epidemiološke mjere, izlaskom obrtnika na sajam, Udruženje želi održati dobar duh tradicije varaždinskog obrtništva i unijeti malo živosti na gradske ulice i trgove.

-Tu smo da kažemo i pokažemo da naši obrtnici rade i da imaju kvalitetu, da daju ovom gradu život i u ovim najtežim vremenima epidemije koronavirusa. Ne znamo ni sami u kojem smjeru to sve skupa ide, ali obrtnici daju svoj obol životu u Varaždinu. Pokušavamo oživjeti grad i pokazati da funkcioniramo, obrtnici građanima prezentiraju na ovaj način svoje proizvode, a ponešto i prodaju – rekao je Boris Kos, predsjednik Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin.

U društvu Borisa Kosa i članice Udruženja Biserke Keliš, obrtnike su obišli i dali im podršku župan Radimir Čačić, predsjednik Skupštine Varaždinske županije Alen Runac, gradonačelnik Ivan Čehok te varaždinski saborski zastupnici Natalija Martinčević, Anđelko Stričak i Damir Habijan, kao i zamjenik župana Robert Vugrin.

nk i ak/sjever.hr

12.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.