Now Reading:
Zagreb i dalje najtraženiji kada su u pitanju nekretnine
Full Article 2 minutes read

Zagreb i dalje najtraženiji kada su u pitanju nekretnine

Zagreb Classic

Podaci oglasnika za nekretnine Crozilla.com pokazali su kako se zagrebačko tržište lagano vraća „u život“. Naime, tijekom kolovoza najveća potražnja za stanovima za prodaju ili najam, te za kućama za prodaju zabilježena je upravo u Zagrebu.

Osim Zagreba, u kolovozu je naglasak stavljen i na otok Vir koji je bio izrazito tražen od strane inozemnih posjetitelja zainteresiranih za kuće i zemljišta. No, Vir se ističe i po tome što je po pitanju potražnje posjetitelja oglasnika Crozilla.com za građevinskim zemljištima, pretekao Zagreb koji je dugo vremena bio ponosno utaboren na prvoj poziciji.

Zagreb, Rijeka, Osijek, Split, Pula i Zadar gradovi su u kojima se tijekom kolovoza najviše pretraživala ponuda stanova za prodaju. Gotovo isti gradovi, samo poredani drugačijim redoslijedom nalaze se na ljestvici najtraženijih za najam stanova, pa je najveća potražnja vladala za onima u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru i Puli. Kao i u prethodne dvije rubrike, Zagreb je i po pitanju kuća za prodaju držao visoko prvo mjesto, a zatim ga slijede Vir, Osijek, Poreč i Zadar.

Vir je, unatoč velikoj izgrađenosti, postao još poželjnije mjesto za izgradnju novih objekata, pa je upravo taj otok tijekom kolovoza na oglasniku Crozilla.com bio predvodnik prema potražnji za građevinskim zemljištima. Nakon onih na Viru, u kolovozu je vlada velika potražnja i za zemljištima u Zagrebu, zatim na Krku, te Poreču i Puli.

Poljoprivredna se zemljišta na oglasniku Crozilla.com uvelike traže na moru, a u kolovozu su najtraženija bila ona na otocima Krku i Viru, a zatim u Poreču, Rovinju, te Kaštelima i Šibeniku.https://news.crozilla.com/ova-su-podrucja-pod-povecalom-potencijalnih-kupaca-iz-hrvatske-i-inozemstva/?_ga=2.131259659.521543347.1599795942-176937865.1598257052

www.sjever.hr/Crozilla.com 11.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.