Now Reading:
Predsjednik RH-a i premijer večeras stižu u Varaždin….
Full Article 2 minutes read

Predsjednik RH-a i premijer večeras stižu u Varaždin….

plenković

U okviru obilježavanja Dana Varaždinske županije večeras će se u atriju Županijske palače održati svečana sjednica Županijske skupštine s početkom u 19.00 sati.

Svoj dolazak na svečanu sjednicu najavili su predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, predsjednik Vlade mr.sc. Andrej Plenković, ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat te veliki broj saborskih zastupnika kao i župana susjednih županija te ostalih dužnosnika.

Na svečanoj sjednici bit će i uručene nagrade Varaždinske županije u 2020. godini, a istaknimo kako je Županijska skupština Varaždinske županije na sjednici održanoj 9. srpnja ove godine donijela Odluku o javnim priznanjima u 2020. godini, kojom je dodijelila nagrade zaslužnim građanima i pravnim osobama. Nagradu za životno djelo ove će godine dobiti ugledni gospodarstvenik Stjepan Šafran.

Dodajmo da će premijer Plenković prije dolaska u Varaždinu biti u Međimurju. Prvo ide u Pribislavec na otvorenje nove zgrade tamošnje osnovne škole nakon čega slijedi odlazak u Čakovec i radni sastanak sa županijskim vodstvom.

www.sjever.hr Foto Vlada RH-a 08.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.