Now Reading:
A sada sunčano…
Full Article 2 minutes read

A sada sunčano…

Varaždin

Prema prognozi DHMZ-a danas pretežno sunčano, povremeno uz umjerenu naoblaku te osjetno toplije. Malo kiše ili poneki pljusak mogu pasti u unutrašnjosti, prvenstveno u gorju, a popodne i na južnom Jadranu. Vjetar slab do umjeren, u gorju na udare i jak, sjeveroistočni. Na Jadranu bura, pod Velebitom s olujnim udarima, a na krajnjem jugu sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura od 14 do 18, na Jadranu od 20 do 24. Najviša dnevna od 28 do 32 °C, u gorju oko 24.

Većina ljudi će osjetiti poboljšanje općeg stanja i biti sve boljeg raspoloženja. Kroničnim bolesnicima će biti olakšano podnošenje njihovih bolesti. Mnogi će imati bolji san nego prethodnih dana u unutrašnjosti Hrvatske, a na Jadranu bi tople noći mogle znatnije ometati san i odmor.

Za vikend i u ponedjeljak pretežno sunčano. Povremeno će biti lokalnog razvoja oblaka, a moguć je i poneki pljusak, za vikend uglavnom na istoku, u gorju i na sjevernom Jadranu, a u ponedjeljak i drugdje u unutrašnjosti. U subotu i nedjelju na kopnu je mjestimice moguća magla. I vjetar slab. Na Jadranu umjerena, u subotu i jaka bura, a na otvorenom moru sjeverozapadnjak, u ponedjeljak u slabljenju. Vruće, osobito za vikend.

sjever.hr / DHMZ

07.08.2020.

Input your search keywords and press Enter.