Now Reading:
Policija otkrila kradljivca mobitela, a sad može u potragu za još jednim – noćas nova krađa!
Full Article 50 second read

Policija otkrila kradljivca mobitela, a sad može u potragu za još jednim – noćas nova krađa!

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 19 godina.
Sumnja se da je 2. i 14 srpnja u noćnim satima provalio u jednu trgovinu u Optujskoj ulici u Varaždinu iz koje je ukrao pet mobitela.

Dovršeno je i drugo kriminalističko istraživanje, također nad 19-godišnjakom za kojeg se sumnja da je tijekom lipnja iz vitrine trgovine u Ulici Braće Radić u Varaždinu ukrao tri mobitela.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su protiv osumnjičenog podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

I tek što su razriješena ova dva slučaja krađe mobitela, dogodio se novi. Naime, policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu odgovorne osobe jednog trgovačkog centra, kojom prijavljuje da je nepoznata osoba 6. kolovoza oko 1 sat u Gospodarskoj ulici u Varaždinu provalila u prostor trgovačkog centra i te ukrala više komada mobitela. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

ak/sjever.hr

06.08.2020.

Input your search keywords and press Enter.