Now Reading:
Ostali ste bez posla? Evo tko sve zapošljava na sjeveru Hrvatske
Full Article 3 minutes read

Ostali ste bez posla? Evo tko sve zapošljava na sjeveru Hrvatske

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Workforce za potrebe klijenta zapošljava na poziciji referent prodaje strojeva i alata (m/ž). Mjesto rada je sjeverozapadna Hrvatska, a rok prijave 27.8. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema tehničkog ili ekonomskog usmjerenja, iskustvo rada na području prodaje / programiranja / servisiranja CNC strojeva za obradu metala, napredno znanje rada na računalu, odlično znanje stručnog njemačkog ili engleskog u govoru i pismu. Aplicirajte.

Projekt Biro Marciuš zapošljava trgovačkog putnika (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 15.8. Posao obuhvaća usluge inženjeringa, projektiranja, nadzora i održavanja, obilasci naftnih postrojenja, rafinerija i strojarskih objekata. Potrebni su aktivno znanje engleskog i njemačkog jezika, minimalno završen preddiplomski studij tehničkog smjera, poznavanje rada na računalu. Provjerite kako aplicirati.

MGK Klesarstvo d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji u klesarstvu (m/ž). Mjesto rada je Bartolovec, a rok prijave 29.8. Potrebna je završena osnovna ili srednja škola te radno iskustvo godinu dana. Provjerite više ovdje.

M – Fin usluge traže glavnog knjigovođu – kontera (m/ž). Mjesto rada je Ivanec, a rok prijave 9.8. Potrebna je srednja stručna sprema i iskustvo rada tri godine. Posao se sastoji od vođenja financijskog knjigovodstva s kontiranjem, obračuna PDV-a i poreza na dobit, obračuna plaća i ostalo. Provjerite detalje ovdje.

Variosystems d.o.o. traži zaposlenika u odjelu tehničke nabave (m/ž). Mjesto rada je Ludbreg, a rok prijave je 15.8. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine te minimalno završena srednja stručna sprema. Provjerite više na linku.

Bra – tap galanterija j.d.o.o. traži bravara (m/ž) i pomoćnog bravara (m/ž) u Stubičkim Toplicama. Rok prijave je 15.8. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od pola godine. Provjerite kako aplicirati.

Antolković Oro d.o.o. zapošljava soboslikara – gipsera (m/ž) u Oroslavju. Rok prijave je 16.8. Posao se sastoji od radova na adaptacijama i unutarnjem uređenju kuća. Provjerite kako ostvariti prijavu na linku.

Termo – plin zapošljava pomoćnog radnika na poslovima izrade instalacija (m/ž) u Pregradi. Rok prijave je 14.8. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Detalje pronađite ovdje.

Gromatic KR d.o.o. traži geodetske tehničare (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji za rad u Zlatar-Bistrici. Traži se radno iskustvo od godinu dana, srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se najkasnije do 24.8. Detalje pronađite ovdje.

Sretno kandidatima! Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. Vaš posao.hr.

www.sjever.hr 06.08.2020.

Input your search keywords and press Enter.