Ostali ste bez posla? Evo tko sve zapošljava na sjeveru Hrvatske

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Workforce za potrebe klijenta zapošljava na poziciji referent prodaje strojeva i alata (m/ž). Mjesto rada je sjeverozapadna Hrvatska, a rok prijave 27.8. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema tehničkog ili ekonomskog usmjerenja, iskustvo rada na području prodaje / programiranja / servisiranja CNC strojeva za obradu metala, napredno znanje rada na računalu, odlično znanje stručnog njemačkog ili engleskog u govoru i pismu. Aplicirajte.

Solektra d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž) i montažera sunčanih elektrana (m/ž). Posao se odvija u Međimurskoj i Varaždinskoj županiji, a rok prijave je 4.8. Potrebni su trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, znanje engleskog ili njemačkog jezika te osnovno poznavanje rada na računalu. Prijavite se.

Projekt Biro Marciuš zapošljava trgovačkog putnika (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 15.8. Posao obuhvaća usluge inženjeringa, projektiranja, nadzora i održavanja, obilasci naftnih postrojenja, rafinerija i strojarskih objekata. Potrebni su aktivno znanje engleskog i njemačkog jezika, minimalno završen preddiplomski studij tehničkog smjera, poznavanje rada na računalu. Provjerite kako aplicirati.

MGK Klesarstvo d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji u klesarstvu (m/ž). Mjesto rada je Bartolovec, a rok prijave 29.8. Potrebna je završena osnovna ili srednja škola te radno iskustvo godinu dana. Provjerite više ovdje.

M – Fin usluge traže glavnog knjigovođu – kontera (m/ž). Mjesto rada je Ivanec, a rok prijave 9.8. Potrebna je srednja stručna sprema i iskustvo rada tri godine. Posao se sastoji od vođenja financijskog knjigovodstva s kontiranjem, obračuna PDV-a i poreza na dobit, obračuna plaća i ostalo. Provjerite detalje ovdje.

Variosystems d.o.o. traži zaposlenika u odjelu tehničke nabave (m/ž). Mjesto rada je Ludbreg, a rok prijave je 15.8. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine te minimalno završena srednja stručna sprema. Provjerite više na linku.

Bra – tap galanterija j.d.o.o. traži bravara (m/ž) i pomoćnog bravara (m/ž) u Stubičkim Toplicama. Rok prijave je 15.8. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od pola godine. Provjerite kako aplicirati.

Antolković Oro d.o.o. zapošljava soboslikara – gipsera (m/ž) u Oroslavju. Rok prijave je 16.8. Posao se sastoji od radova na adaptacijama i unutarnjem uređenju kuća. Provjerite kako ostvariti prijavu na linku.

Termo – plin zapošljava pomoćnog radnika na poslovima izrade instalacija (m/ž) u Pregradi. Rok prijave je 14.8. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Detalje pronađite ovdje.

Gromatic KR d.o.o. traži geodetske tehničare (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji za rad u Zlatar-Bistrici. Traži se radno iskustvo od godinu dana, srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se najkasnije do 24.8. Detalje pronađite ovdje.

Sretno kandidatima! Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. Vaš posao.hr.

sjever.hr 31.07.2020.

Input your search keywords and press Enter.