Now Reading:
Kako nositi odijelo na ležeran način
Full Article 3 minutes read

Kako nositi odijelo na ležeran način

varteks

Većina muškaraca izbjegava kupnju odijela jer smatraju da ga nije moguće nositi ležerno. Suprotno uvriježenom mišljenju, muško odijelo nije rezervirano samo za poslovne, formalne i svečane prigode već može uz vješto kombiniranje izgledati vrlo ležerno i privlačno.

Mit o muškom odijelu danas je prevladan i odijelo je postalo poželjan i svestran odjevni predmet za sve prilike. U nastavku vam otkrivamo nekoliko osnovnih načina kako ležerno nositi odijelo.

Prvi potezi za ležeran izgled u odijelu mogu biti uklanjanje kravate i otkopčavanje gornje gumba košulje, kao i izostavljanje ostalih dodataka koji odijelu daju formalan izgled (remen, manžetni gumbi i sl.). No najbolji rezultat postići ćete ako uz odijelo odaberete komade odjeće koji će mu dati nov, opušten izgled.

T-shirt majica je sinonim je za ležernost i najbrže pretvara vaše odijelo casual outfit. Majice mogu biti u neutralnim bojama (siva, bijela, crna), no ako želite dozu modnog avanturizma odaberite majicu kontrastnih boja ili majicu s print motivom koja odlično izgleda u kombinaciji s odijelom.

Košulja je također dobar odabir ako nije formalnog poslovnog izgleda. Boje, dezeni, tkanine, detalji košulji mogu dati mekan, opušten izgled. Ljetne lanene košulje sa šarmantnom dozom pogužvanosti dat će vašem odijelu nov, mekaniji izgled.

Pletena odjeća uvijek je dobro došla kako tijekom zime, tako i u prohladnim ljetnim večerima. Odaberite tanki pulover u nekoj atraktivnoj sezonskoj ili vama dragoj boji i njime začinite svoje odijelo.

-Muško odijelo je investicija i stoga ju treba maksimalno iskoristiti. Možda vaše poslovne prilike ne zahtjevaju odijelo, no nema razloga da ono stoji u ormaru i čeka neke rijetke prigode. Odijelo je dobar odabir za bilo koju situaciju s kojim nikako nećete pogriješiti, i ako ga kominirate na ležerniji način možete ga nositi kamo god krenete. Ako samo jednom probate, uvjerit ćete se da je to zaista dobar osjećaj, a u konačnici i brzo i jednostavno rješenje za sve prilike koje vas oslobađa raznih odjevnih dilema – poručju iz Varteksa.

www.sjever.hr/Varteks 28.07.2020.

Input your search keywords and press Enter.