Now Reading:
Tražite posao? Saznajte kojih 10 poslodavaca na sjeveru Hrvatske zapošljavaju
Full Article 4 minutes read

Tražite posao? Saznajte kojih 10 poslodavaca na sjeveru Hrvatske zapošljavaju

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Solektra d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž) i montažera sunčanih elektrana (m/ž). Posao se odvija u Međimurskoj i Varaždinskoj županiji, a rok prijave je 4.8. Potrebni su trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, znanje engleskog ili njemačkog jezika te osnovno poznavanje rada na računalu. Prijavite se.

Arena Casino traži operatera/ blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž) u Novom Marofu i Ludbregu. Poslodavac nudi obuku za kandidate bez iskustva, mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje i ostalo. Rok prijave je 31.7. Aplicirajte.

Marti d.o.o. traži tehnologa u proizvodnom procesu (m/ž), zavarivača tig postupkom (m/ž), djelatnika na brušenju pozicija (m/ž). Mjesto rada je Prelog. Potrebno je radno iskustvo od tri godine i minimalno završena srednja škola. Traži se poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Provjerite više o željenom poslu ovdje.

Comet d.o.o. traži voditelja logističko – distributivnog centra (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 28.7. Potrebno je radno iskustvo od godine dana, vozački ispit B kategorije i poznavanje rada na računalu. Provjerite detalje ovdje.

Wam Adria d.o.o. traži asistenta u odjelu prodaje (m/ž). Mjesto rada je Breznički Hum, a rok prijave 31.7. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Posao se sastoji od podrške kupcima, obrade ponuda i upita, primanja i potvrde narudžbi kupaca, dogovaranja isporuka i slično. Detalje provjerite na linku.

Zaštita i kontrola d.o.o. traži stručnjaka zaštite na radu (m/ž). Mjesto rada je Bedekovčina, a rok prijave 31.7. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite više na linku.

Regeneracija netkani tekstil i tepisi d.o.o. traži radnika na proizvodnoj liniji (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a potrebno je više izvršitelja na poziciji. Prijavite se najkasnije do 28.7. Detalje pronađite na linku.

Termo – plin zapošljava pomoćnog radnika na poslovima izrade instalacija (m/ž) u Pregradi. Rok prijave je 14.8. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Detalje pronađite ovdje.

Završni radovi Krešo d.o.o. traže pojačanje na pozicijama: tesar (m/ž), zidar (m/ž), pomoćni radnik u građevini (m/ž), rukovatelj građevinskim strojevima (m/ž). Mjesto rada su Krapinske Toplice. Prijavite se najkasnije do 31.8. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Pludux Art traži strojara – vozača (m/ž), voditelja elektrotehničkih radova (m/ž), voditelja strojarskih radova (m/ž), građevinskog radnika (m/ž) i pomoćnog radnika u građevini (m/ž) u Konjščini, a rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Traži se posjedovanje vozačke dozvole B i C kategorija. Provjerite kako aplicirati.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr.

www.sjever.hr 23.07.2020.

Input your search keywords and press Enter.