Now Reading:
Procijenite kako je biti zaposlenik Kauflanda….
Full Article 2 minutes read

Procijenite kako je biti zaposlenik Kauflanda….

Iz godine u godinu, Kaufland u Hrvatskoj jedan je od najpoželjnijih poslodavaca, a brigom o zdravlju zaposlenika kontinuirano se bavi. Tome u prilog, između ostalih, govori i certifikat Tvrtka prijatelj zdravlja koji im je dodijeljen 2019. godine.

Kada je riječ o posebnim pogodnostima za zaposlenike, važno je spomenuti kako se trud i rad zaposlenika iznimno cijeni i stimulira. Tako je u protekle 3 godine Kaufland u nekoliko navrata povećavao primanja zaposlenika uz poseban fokus na nerukovodeća radna mjesta:

U 2019. godini uveli su neto nagradu, a ove godine taj je iznos dodatno uvećan za zaposlenike na nerukovodećim radnim mjestima. Nagrada u minimalnom iznosu od 1.800 kuna neto za puno radno vrijeme isplaćena je na račune zaposlenika u lipnju 2020. U 2019. godini je i božićnica povećana na 1.800 kn.

Neto primanja zaposlenika u poslovnoj godini 2020. dodatno su uvećana od ožujka 2020. kroz mjesečni neto dodatak na plaću u iznosu od 300 kuna za sve zaposlenike na nerukovodećim radnim mjestima.

Za izniman trud u izvanrednim okolnostima izazvanim koronavirusom, svi zaposlenici prodaje i logistike primili su nagradu u iznosu od 1.500 kn.https://www.tportal.hr/biznis/clanak/ulaganje-u-zaposlenike-je-najbolje-ulaganje-20200720

www.sjever.hr/T portal 21.07.2020.

Input your search keywords and press Enter.