Now Reading:
Ispao iz vozila, završio u bolnici
Full Article 2 minutes read

Ispao iz vozila, završio u bolnici

hitna

Policijska uprava međimurska izvijestila je da se tijekom proteklog vikenda na međimurskim prometnicama dogodilo ukupno šest prometnih nesreća, od čega jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u kojoj je vozač zadobio tjelesne ozljede.

U subotu oko 14 sati na državnoj cesti broj 20, između Draškovca i Donjeg Mihaljevca 66-godišnji vozač je Ford Focusom na ravnom dijelu ceste sišao izvan kolnika niz cestovnu kosinu, gdje je prednjim dijelom vozila udario u zemljanu površinu. Nakon toga došlo je do višestrukog prevrtanja te je vozač ispao iz automobila. Kasnije je utvrđeno kako vozač u trenutku nesreće nije bio vezan sigurnosnim pojasom. Naknadno je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u čakovečku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju.

U nedjelju, 12. srpnja u 2 sata i 15 minuta u Čakovcu, prilikom nadzora prometa u ZAVNOH-ovoj ulici, policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec zaustavili su 21-godišnjaka koji je upravljao Mazdom 323, koprivničkih registarskih oznaka. Utvrdili su kako je vozač upravljao automobilom bez položenog vozačkog ispita te pod utjecajem alkohola od 1,65 promila. Pošto se radilo o povratniku u počinjenju opisanih prometnih prekršaja, 21-godišnji vozač je uhićen i priveden u policijsku postaju. Nakon uhićenja priveden je na prekršajni odjel Općinskog suda u Čakovcu gdje mu je nakon saslušanja dežurna sutkinja odredila zadržavanje te je sproveden u zatvor u Varaždinu.

sjever.hr

13.07.2020.

Input your search keywords and press Enter.