Now Reading:
Slaven Belupo u nedjelju s Lokomotivom. Na stadion može doći 760 gledatelja
Full Article 3 minutes read

Slaven Belupo u nedjelju s Lokomotivom. Na stadion može doći 760 gledatelja

nogomet

Nogometaši Slaven Belupa ove će nedjelje u sklopu 34. kola Hrvatski Telekom Prve lige na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš ugostiti Lokomotivu. Bit će to peti međusobni susret ovih dviju momčadi u aktualnoj sezoni. Tri puta su slavili Zagrepčani, dok je momčad Slavena bila bolja u 16. kolu s 1:0 kada je precizan bio Krstanović.

Glavni sudac utakmice bit će Marin Vidulin (Kanfanar), dok će mu pomoćnici biti Robi Kezele (Rijeka) i Luka Pajić (Rijeka). Četvrti sudac utakmice bit će Tino Krečak (V.Gorica), glavni VAR sudac Duje Strukan (Split), a pomoćni VAR sudac Goran Peraica (Šibenik). Mladen Žugec (Sv. Nedelja) bit će delegat susreta, dok će Miroslav Vitković (V.Gorica) biti kontrolor.

Sukladno odluci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Preporuci za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledateljstva, i ova će se utakmica našem stadionu, u nedjelju od 18:55, igrati uz prisustvo gledatelja uz pridržavanje određenih mjera:

Kapacitet stadiona bit će 760 mjesta (90 gostujućih navijača)

– Prilikom ulaska na stadion kupac će morati ostaviti osobne podatke (ime, prezime, broj telefona)

Prioritet pri ulasku imat će kupljene godišnje karte

– Ulaznice će se izdavati do popunjenosti dopuštenog kapaciteta

Gledatelji koji za vrijeme utakmice napuste stadion na isti se neće moći vratiti

– Ulaznice za sve dijelove tribine koštat će 30kn

Vrata stadiona i blagajne otvaraju se od 17:00

EPIDEMIOLOŠKE MJERE:

– Razmak između gledatelja 1,5m (tri stolice)
Gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Ako je u jutarnjim satima viša od 37,2 °C, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti (to se odnosi na sve simptome i znakove bolesti, a ne samo na bolesti dišnih puteva), osoba se treba telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku, koji će odlučiti o daljnjem postupanju.
– Preporučuje se da osobe u gledateljstvu sjede tako da nisu smještene jedna iza druge već da u svakom sljedećem redu osoba sjedi za dva mjesta pomaknuta udesno u odnosu na osobu u prethodnom redu.

www.sjever.hr 10.07.2020.

Input your search keywords and press Enter.