Now Reading:
Lumini donirao opremu Općoj Bolnici Varaždin kako bi pomogao u borbi protiv epidemije koronavirusa
Full Article 2 minutes read

Lumini donirao opremu Općoj Bolnici Varaždin kako bi pomogao u borbi protiv epidemije koronavirusa

Trgovački centar Lumini donacijom zaštitne opreme odlučio je pomoći Općoj bolnici Varaždin u borbi protiv pandemije bolesti Covid-19. Lumini je donirao opremu ukupne vrijednosti 11.400 kuna u koju spadaju zaštitne rukavice i maske za lice te dezinficijensi, a dodatno se uključila i Farmacia s posebnom donacijom dezinficijensa u iznosu od 2.500 kuna.

Voditeljica centra Ana Morpurgo naglasila je kako je zaštitna oprema nabavljena u trgovinama Trgovačkog centra Lumini: Specijaliziranoj prodavaonici Farmacia te drogerijama Bipa, dm i Müller.

– Kontaktirali smo Bolnicu kako bismo vidjeli što im najviše treba i u dogovoru s njima odlučili što ćemo donirati. Prepoznali smo teret koji zdravstveni djelatnici nose za vrijeme ove pandemije i na ovaj im način želimo barem malo olakšati – rekla je voditeljica naglasivši kako je u ova nepredvidiva vremena važno pomagati ne zaboravljajući one koji su na prvoj liniji obrane.

– Lumini se uvijek voli uključivati u donacije i lokalno pomagati. Željeli smo dati svoj doprinos u sprječavanju širenja virusa Covid-19 i ovom donacijom želimo pokazati da nismo prestali podržavati lokalnu zajednicu, kao i ona nas – zaključila je Ana Morpurgo.

Zamjenik ravnatelja Opće bolnice Varaždin Damir Poljak zahvalio je Trgovačkom centru Lumini na vrijednoj donaciji.

– Zaštitna sredstva uvijek su dobrodošla, a posebno u vrijeme koronavirusa kako bismo se mogli što bolje nositi sa situacijama s kojima se svakodnevno susrećemo kao zdravstveni djelatnici – rekao je Poljak naglasivši kako je izuzetno bitno spriječiti ulazak virusa u zdravstveni sustav i tako razinu sigurnosti održati na visokoj razini, a za to je ključna zaštitna oprema.

sjever.hr

10.07.2020.

Input your search keywords and press Enter.