Now Reading:
Zagrebački Food Truck festival nastavlja se od sutra
Full Article 2 minutes read

Zagrebački Food Truck festival nastavlja se od sutra

Prvi Festival na kotačima u svom prvom izdanju oživio je zagrebačko more te u kratkom vremenu postao „must be place” za sve ljubitelje gastro, glazbene, prirodne i obiteljske atmosfere.

Iz šarenih hipijevskih kamiončića tijekom prvih pet dana Festivala širili su se neodoljivi mirisi slasnih jela vrijednih chefova, ljetni kokteli vrhunskih koktel majstora, craft pive iz točionika uz opuštajuću atmosferu prirodnog hlada sa neodoljivim zalascima sunca. Festival na kotačima je za velike i male, a Jarun se pokazao kao najbolji domaćin svima onima željnih bijega u prirodu izvan gradske vreve. Na mnogobrojne upite i želje posjetitelja o produženju Festivala, organizatori su najavili da Festival ide dalje u novom terminu od 8. srpnja do 12. srpnja.

Kako je glazba najbolji začin zagrebačkog Food Truck Festivala, novo izdanje Festivala od srijede 8. srpnja do 12. srpnja na pozornicu s kotačima donosi val svježih nastupa Mangroove, Azil Jazz tria, Kiki Beluhana sa bendom, Soul Shadowsa i specijalnog gosta iznenađenja.

Sva dnevna i noćna događanja uz koncerte i nastupe DJ-eva , te dječje radionice na Zagreb Food Truck Festivalu besplatni su za posjetitelje, a radno vrijeme Festivala je:

SRIJEDA – ČETVRTAK – PETAK (8-10.7.): 16h do ponoći
SUBOTA 11.7. – 11h do ponoći
NEDJELJA 12.7. – 11h do ponoći

sjever.hr 07.07.2020.

Input your search keywords and press Enter.