Now Reading:
Slaven Belupo u utorak protiv Istre 1961, ograničen broj gledatelja
Full Article 3 minutes read

Slaven Belupo u utorak protiv Istre 1961, ograničen broj gledatelja

nogomet

Nogometaši Slaven Belupa u utorak će s početkom u 18:55 na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš ugostiti Istru 1961 u sklopu 32. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Bit će to četvrti međusobni susret ovih dviju momčadi u aktualnoj sezoni.

Dva put je bilo neriješeno, u Koprivnici 0:0 te u Puli 1:1 kada je za Slaven Belupo gol postigao Krstanović, dok je jednom slavila momčad iz Koprivnice i to u Puli rezultatom 2:3. Precizni su bili dva puta Krstanović i jednom Puclin.

Sukladno odluci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Preporuci za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledateljstva, i ova će se utakmica našem stadionu igrati uz prisustvo gledatelja uz pridržavanje određenih mjera:

Kapacitet stadiona bit će 760 mjesta (90 gostujućih navijača)

– Prilikom ulaska na stadion kupac će morati ostaviti osobne podatke (ime, prezime, broj telefona)

Prioritet pri ulasku imat će kupljene godišnje karte

– Ulaznice će se izdavati do popunjenosti dopuštenog kapaciteta

Gledatelji koji za vrijeme utakmice napuste stadion na isti se neće moći vratiti

– Ulaznice za sve dijelove tribine koštat će 30kn

Vrata stadiona i blagajne otvaraju se od 17:00

EPIDEMIOLOŠKE MJERE:

– Razmak između gledatelja 1,5m (tri stolice)
Gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Ako je u jutarnjim satima viša od 37,2 °C, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti (to se odnosi na sve simptome i znakove bolesti, a ne samo na bolesti dišnih puteva), osoba se treba telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku, koji će odlučiti o daljnjem postupanju.
– Preporučuje se da osobe u gledateljstvu sjede tako da nisu smještene jedna iza druge već da u svakom sljedećem redu osoba sjedi za dva mjesta pomaknuta udesno u odnosu na osobu u prethodnom redu.

www.sjever.hr 29.06.2020.

Input your search keywords and press Enter.