Now Reading:
MNOGI ĆE BITI RAZOČARANI Otkazana “Tamburaška noć Mače 2020”
Full Article 2 minutes read

MNOGI ĆE BITI RAZOČARANI Otkazana “Tamburaška noć Mače 2020”

Zbog trenutno nepovoljne epidemiološke situacije, Izvršni odbor KUD-a donio je odluku o otkazivanju manifestacije “Tamburaška noć Mače 2020”.

”Dragi Mačanci i dragi vjerni posjetitelji naše Tamburaške noći u Maču, na žalost, ovaj tjedan smo teška srca donijeli odluku da ćemo 2020. godinu preskočiti sa održavanjem naše glavne manifestacije. S pripremama smo krenuli početkom godine, s veseljem smo pripremali najbolji program do sada. No kako je godina nepredvidivo krenula, tako se i posljednjih desetak dana i nastavila. Zbog zaštite zdravlja ljudi naša manifestacija seli u 2021.godinu.
Vjerujem da ćemo je sa nestrpljenjem očekivati te dodatno cijeniti, objavila je na svom Facebooku načelnica Mača Mladenka Mikulec.

Oglasio se i KUD Ljudevit Gaj, organizator ovog veselog ljetnog događanja koje se otvara svake godine u srpnju.

”Nije tajna da nam je “otvorenje ljeta” kulturno-zabavnim programom “Tamburaške noći u Maču” postala jedna od najdražih tradicija našeg Društva no izvanredne situacije zahtijevaju izvanredne mjere. Naše resurse usmjeravamo u aktivnosti koje su prihvatljive u trenutnim okolnostima, a nerealizirane ideje i planove čuvamo za “Tamburašku noć Mače 2021. I sigurni smo, bit će posebno”, poručili su organizatori KUD Ljudevit Gaj.

www.sjever.hr

29.06.2020.

Input your search keywords and press Enter.