Ljetna uživancija: bogat program Križevačke ljetne špice

Bogat program Križevačke ljetne špice za ljeto 2020. okupio je nositelje zabavnih, sportskih i kulturnih sadržaja namijenjenih svim generacijama.

Program je počeo 26. lipnja i trajat će do 1. kolovoza 2020. godine, a sastoji se od događanja u organizaciji udruga, Grada Križevaca i ustanova grada. Ljeto u dvorištu, Križevačko likovno ljeto, glazbeni program Prigorskih mužikaša, 3. Robin ljetno kino na Nemčiću, samo su neka od pripremljenih događanja u sklopu čijih će se programa odvijati izložbe, predstave, glazbeni nastupi, projekcije, stand-up komedije i brojni drugi raznovrsni sadržaji. Uz križevačke okuse ljeta građani se mogu osvježiti Križevačkim pivom u restoranu Tomislav, a tijekom srpnja i Prigorskom limunadom u hotelu Kalnik te zasladiti Križevačkom tortom u Gradskoj kavani.

Iz Grada Križevaca pozivaju vas da uz poštivanje preporuka i epidemioloških mjera posjetite brojna događanjima na području Grada. Sva najavljena događanja će se prilagođavati sukladno eventualnim promjenama epidemiološke situacije i uputama Stožera civilne zaštite RH.

www.sjever.hr

28.06.2020.

Input your search keywords and press Enter.