Now Reading:
I ove godine upriličena tradicionalna Hodnja Čevo-Grebengrad
Full Article 1 minutes read

I ove godine upriličena tradicionalna Hodnja Čevo-Grebengrad

Već godinama tradicionalna Hodnja na relaciji Čevo – Grebengrad održana je u subotu, unatoč pandemiji uzrokovanoj pojavom korona virusom, naravno u skladu sa svim preporukama Stožera civilne zaštite.

Nositelj programa je Planinarsko društvo Grebengrad u suradnji s Udrugom Specijalne jedinice policije PU Varaždinske „Roda“. Sudionici su se okupili ispred gostione „Brk“ u Podevčevu, nakon čega su krenuli planinarskom rutom za planinare, neplaninare, djecu, mladež i sve ostale zainteresirane koji gaje tradiciju zdravog življenja kroz boravak u prirodi. U planinarskom domu na Grebengradu za sve sudionike pripremljen je ručak.

Posjetitelji su imali priliku razmijeniti iskustava, razmišljanja, osobni doživljaj, ali i probuditi želju za još kvalitetnijim i zdravijim načinom života u ovo moderno doba, u doba pandemije uzrokovane pojavom korona virusom Covid-19, te osnažiti psihosocijalno stanje boravkom u prirodi.

Događaj je posvećen poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu s područja Grada Novog Marofa i poginulim pripadnicima SJP PU Varaždinske “RODA”.

www.sjever.hr

28.06.2020.

Input your search keywords and press Enter.