Now Reading:
Svečana podjela uvjerenja za nove njegovateljice u Festivalskoj dvorani u Krapini
Full Article 50 second read

Svečana podjela uvjerenja za nove njegovateljice u Festivalskoj dvorani u Krapini

U Festivalskoj dvorani Grada Krapine održana je svečana podjela uvjerenja o osposobljavanju za poslove njegovateljice starijih i nemoćnih osoba koje je primilo 49 polaznica koje su teorijsku nastavu i vježbe polazile od rujna prošle godine u Klanjcu, Krapini (Pučko otvoreno učilište) i Pregradi.

Izvođenje praktične nastave u domovina za starije i nemoćne i Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice prekinula je u ožujku pandemija Covid – 19, no prošlog je tjedna ipak dovršeno osposobljavanje provedbom vježbi u učionicama i ispitom iz praktične nastave u Pučkom otvorenom učilištu Krapina.

Osposobljavanje se provodilo u okviru EU projekta „Žene za Zagorje“ čiji je nositelj Gradsko društvo Crvenog križa Krapina.

Ovoj svečanoj podjeli prisustvovali su zamjenik gradonačelnika Drago Kozina koji pozdravio nazočne u ime Grada Krapine i čestitao im na stjecanju uvjerenja, ravnateljica POU-a Grozdana Pavlović, ravnateljica GDCK-a Pregrada Štefica Pasarić i ravnatelj GDCK-a Krapina Davor Šimunović.

www.sjever.hr

26.06.2020.

Input your search keywords and press Enter.