UZ 150.000 KN POTPORE GRADA IVANCA Nogometno igralište u Ivancu dobiva rasvjetu

Iako je zbog aktualne epidemijske situacije došlo do zastoja u gradnji rasvjete na nogometnom igralištu NK Ivančice Ivanec (čekaju se stupovi koji su naručeni iz Italije), sigurno je da će nogometni stadion u dogledno vrijeme biti kvalitetno rasvijetljen.

Potvrđuje to i član Izvršnog odbora NK Ivančice Ivica Jagetić, koji kaže da se isporuka stupova očekuje tijekom idućih nekoliko tjedana.

Glavninu potrebnih sredstava za ovu investiciju – 150.000 kuna – osigurao je Grad Ivanec, dok je NK Ivančica 70.000 kuna za projekt osvjetljenja stadiona dobio od Hrvatskog nogometnog saveza.
-Sve pripreme su završene, nakon zemljanih radova izvršeno je i kabliranje i sada samo čekamo isporuku stupova. Bit će postavljeno šest stupova visine 12 metara, a na svakome će biti po dvije svjetiljke. Nakon što budu montirane, u suradnji s projektantom ćemo ih pustiti u probni rad, a cilj je da svih 150 luksa ravnomjerno „rasporedimo“ po cijelom terenu, tj. da postignemo optimalnu osvijetljenost cijele površine – kaže Jagetić.

Radovi na iskopu za rasvjetu ujedno su iskorišteni za izvedbu pripreme za zalijevanje trave sustavom cijevi i prskalica koje će se same dizati.
Te radove je NK isfinancirao iz vlastitih sredstava i sigurno je da će novi sustav uvelike olakšati održavanje travnjaka.

www.sjever.hr

05.06.2020.

Input your search keywords and press Enter.