Now Reading:
Svečanost obilježavanja Dana Grada Mursko Središće na Športsko reakcijskom centru „Zalešće“ uz koncert Mirka Švende – Žige
Full Article 2 minutes read

Svečanost obilježavanja Dana Grada Mursko Središće na Športsko reakcijskom centru „Zalešće“ uz koncert Mirka Švende – Žige

Ovogodišnja svečanost obilježavanja Dana Grada održat će se na Športsko rekreacijskom centru „Zalešće“ u subotu, 27. lipnja, na blagdan svetog Ladislava, zaštitnika župe. Osim svečanog sadržaja, neće nedostajati ni sportskih i zabavnih aktivnosti.

Svečani dio započet će svetom misom u 11.00 sati u crkvi Marije Kraljice i svetog Ladislava, a nastavit će se u 15.00 sati obilježavanjem 29. obljetnice zaustavljanja tenkova JNA kod spomen ploče zaustavljanja tenkova JNA i spomenika braniteljima – Piramida. Glavni dio obilježavanja Dana grada biti će Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Mursko Središće, koja će započeti u 16.00 sati ŠRC „Zalešće“ kojoj će uslijediti i otvorenje novog ribičkog doma.

Sportska natjecanja dan će ispunjavati već od 7.00 sati, natjecanjem u lovu ribe udicom na plovak na ŠRCu „Zalešće“. U 14.00 sati na istom mjestu održat će se natjecanje u odbojci na pijesku, a u 18.00 sati nogometna utakmica između gornjeg i donjeg kraja. Građani će moći uživati u besplatnom jelu i piću te besplatnom jahanju konja.

Po završetku svečanosti za zabavni dio programa biti će zaduženi poznati nam međimurski slavuj MIRKO ŠVENDA ŽIGA. Koncert će se također održati na ŠRC „Zalešće“ gdje je ujedno i sniman spot za novu pjesmu „Tebi pripadam“ – Mario Rucner feat. Mirko Švenda ŽIGA.

www.sjever.hr

05.06.2020.

Input your search keywords and press Enter.