Now Reading:
PROLJEĆE NA ČEVU Trkačice i trkači, pridružite se!
Full Article 2 minutes read

PROLJEĆE NA ČEVU Trkačice i trkači, pridružite se!

Nastavljaju se utrke, ali i ugodna druženja na Čevu pa će se tako održati 3. kolo 7. cross lige „Godišnja doba na Čevu”.

Organizatori poručuju:

„Dragi prijatelji, trkačice i trkači, poznanici i svi ljubitelji naših događanja i druženja na Čevu,
s obzirom da se situacija oko korone primirila, a nacionalni stožer dozvolio okupljanje 500 ljudi na otvorenom, došao je red da i mi nakon svih ovih nedaća koje su nas pratile protekla dva mjeseca nastavimo s našom ligom i održimo sad već i 3. kolo (proljetno) 7. cross lige “Godišnja doba na Čevu“. Ovo proljetno kolo održat će se u nedjelju 07.06.2020. godine s početkom u 10 h. Vjerujem da ste se mnogi već zaželjeli Čeva i naših zajedničkih druženja te da je došlo vrijeme da opet uživamo u jedinstvenoj utrci, igri, pjesmi, plesu, kupanju u Bednji i naravno prekrasnom pogledu s vrha Čeva.

P.S. Obavezno ponesite zadužene startne brojeve jer ipak je to sportska liga gdje se vrijeme službeno mjeri, a tko još nije zadužio broj dobit će ga na startu. “Upad” i na ovo kolo je standardnih 30 kuna. Bez obzira na vremenske uvjete kolo ćemo nastojati svakako održati. Vidimo se na Čevu!

Laci i prijatelji”

www.sjever.hr

03.06.2020.

Input your search keywords and press Enter.