Now Reading:
PONUDA NOVIH POSLOVA: Traže se medicinski djelatnici, prodavači, voditelji, vozači, kuhari…
Full Article 6 minutes read

PONUDA NOVIH POSLOVA: Traže se medicinski djelatnici, prodavači, voditelji, vozači, kuhari…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Eko Taxi zapošljava na poziciji vozač (m/ž) u Čakovcu i traži pojedince koji više od uredskog računala vole vožnju i razgovor s ljudima. Idealni kandidati aktivni su vozači koji posjeduju vozačku dozvolu B kategorije, spremni su na rad u smjenama, imaju razvijene komunikacijske vještine, marljivi su, snalažljivi te odgovorni u radu. Ako želite posao gdje nijedan dan nije isti, pročitajte detalje oglasa i prijavite se.

Workforce, regionalna HR kompanija traži referenta prodaje strojeva i alata (m/ž) za rad u Međimurskoj županiji. Rok prijave je 13.06. Nude se kvalitetni uvjeti rada, stručno usavršavanje, ugovor na neodređeno, stimulativna primanja te dinamično i kreativno radno okruženje. Za prijavu na ovaj natječaj kliknite na link. Ostale oglase Workforce-a možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Agencija Profesio d.o.o. traži pomoćne djelatnike na prijemu ambalaže (m/ž) u Čakovcu. Uz zaprimanje ambalaže, radnici će rukovati sa strojem za prihvat ambalaže, mijenjati vreće u stroju, označavati vreće i sl. Radno iskustvo nije uvjet. Ako ste zainteresirani požurite, jer su prijave otvorene do 13.06. Kliknite na link za prijavu.

Agromeđimurje ratarstvo d.o.o. zapošljava 2 djelatnika (m/ž) za rad na farmi. Ako vas zaposle brinut ćete o životinjama i hraniti ih. Očekuje se da imate srednjoškolsko obrazovanje te položen vozački ispit B kategorije. Radno iskustvo nije uvjet. Prijaviti se možete do 02.07. Detalje natječaja možete pronaći na poveznici.

NTH Mobile d.o.o. širi svoj tim i traži djelatnika (m/ž) za rad u korisničkoj podršci. Mjesto rada je Varaždin. Kandidat mora znati hrvatski i slovenski jezik. Minimalna tražena stručna sprema je SSS, radno iskustvo nije potrebno, dok je poznavanje njemačkog jezika prednost. Dobro se snalazite na računalu, precizni ste i komunikativni? Aplicirajte. Rok prijave je 30.06.

Metalska industrija Varaždin planira zaposliti 2 bravara – strojobravara (m/ž) za rad u Varaždinu. Bit ćete zaduženi za čitanje radioničkih crteža, pripremu pozicija prema tehničko-tehnološkoj dokumentaciji, sastavljanje elemenata u sklopove, pripremu sklopova za zavarivanje te brigu o čistoći radnog okruženja. Od vas se očekuje da imate želju za učenje te da težite prema napredovanju u poslu. Morate biti pouzdana i odgovorna osoba. Iskustvo u radu nije uvjet, ali je prednost. Poslodavac nudi stimulativnu plaću, dodatke na plaću i topli obrok. Radni odnos se zasniva na određeno vrijeme, a ukoliko se dokažete poslodavac će vas biti spreman zaposliti na neodređeno. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Poljoprivredna zadruga Varaždinsko povrće traži skladištara (m/ž) za utovar i istovar robe, vođenje evidencije proizvoda i zaliha, pripremu otpremnica, zaprimanje, skladištenje i izdavanje robe. Mjesto rada je Cargovec, a rok prijave 17.06. Očekuje se srednjoškolsko obrazovanje, poznavanje rada na računalu, brzina, snalažljivost, komunikativnost te položen vozački ispit B kategorije. Prednost imaju kandidati koji su položili ispit za upravljanje viličarom. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje.

Intinova d.o.o. traži čak 13 šivača (m/ž) za rad u naselju Majerje. Prednost imaju kandidati koji znaju šivati te imaju dobar vid. Radno iskustvo nije uvjet. Očekuje se završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Poslodavac organizira prijevoz do posla. Prijaviti se možete do 16.06. Za više detalja kliknite ovdje.

Poduzeće Dizalo Rutić iz naselja Kućan Marof zapošljava servisera – montera dizala (m/ž). Radi se o terenskom poslu na području Varaždinske županije. Kandidat mora znati raditi na računalu te znati osnove engleskog jezika. Osim toga očekuje se da imate srednjoškolsko obrazovanje te 2 godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Rok prijave je 02.07. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

ITT d.o.o. iz općine Petrijanec zapošljava pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) te građevinskog limara (m/ž) za terenski rad na području Varaždinske županije. Radno iskustvo nije uvjet, ali je poželjno. Nudi se ugovor na neodređeno. Prijaviti se možete do 19.06.

Poduzeće Plinka-Puh iz Mokrica traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) za točenje goriva te obavljanje administrativnih poslova. Poslodavac nudi sjajna primanja te mogućnost napretka u tvrtki. Prijaviti se putem sljedećeg linka.

Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana zapošljava na poziciji ravnatelj bolnice (m/ž). Očekuje se najmanje pet godina radnog iskustva u struci. Za detalje ovog natječaja, otvorenog do 13.06. kliknite na poveznicu.

Telemarketing d.o.o. traži voditelja pozivnog centra (m/ž) u Zaboku. Osoba bi vodila postojeći tim ljudi. Po potrebi može i zapošljavati nove ljude. Iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Nudi se stimulativna plaća, koja ovisi o uspjehu tima. Rok prijave je 29.06. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

Ordinacija opće medicine Jasna Feratović, dr. med. iz Pregrada zapošljava medicinskog tehničara (m/ž). Uvjeti za zapošljavanje su: SSS za medicinsku sestru/tehničara, položen stručni ispit te odobrenje za samostalan rad. Radno iskustvo nije uvjet ali je poželjno. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje. Prijaviti se možete do 12.06.

Rena Konstrukcije d.o.o. iz Krapine zapošljavaju voditelja gradilišta (m/ž) za terenski rad. Glavni zadaci su izrada troškovnika, radnih naloga i ponuda te vođenje gradilišta. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Radno iskustvo nije važno. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 19.06. Želite postati voditelj gradilišta? Kliknite na poveznicu.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

www.sjever.hr 03.06.2020.

Input your search keywords and press Enter.