Now Reading:
Gradnja društvenog doma u Mjesnom odboru Lepoglavska Ves odlično napreduje
Full Article 2 minutes read

Gradnja društvenog doma u Mjesnom odboru Lepoglavska Ves odlično napreduje

Radovi na izgradnji društvenog doma u Gečkovcu odlično napreduju. U to se uvjerio i gradonačelnik Marijan Škvarić koji je u pratnji predsjednika Mjesnog odbora Lepoglavska Ves Ivana Dubovečaka obišao gradilište na kojem je u nepunih mjesec dana “izrastao” objekt površine 103 četvornih metara.

-Želimo razvijati društveni život na području Grada Lepoglave. Za to je važno imati prostor u kojem će se građani okupljati, družiti, provoditi i planirati aktivnosti. Grad taj prostor osigurava gradnjom društvenih domova, najčešće u kombinaciji sa sportskim igralištima, i tako, kao i ovdje u Mjesnom odboru Lepoglavska Ves, stvara točke na kojima se građani okupljaju – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić zadovoljan napretkom radova.

Radovi su vrijedni 360.000 kuna koje je iz svog proračuna osigurao Grad Lepoglava. Riječ je o prvoj fazi izgradnje društvenog doma u MO Lepoglavska Ves u okviru koje će biti završena gradnja objekta i postavljena stolarija. U drugoj fazi, koja je planirana za iduću godinu, dom će biti opremljen.

-Do sada u našem mjesnom odboru nismo imali prostor za okupljanje i druženje no to će se, zahvaljujući Gradu Lepoglavi, a na zadovoljstvo svih nas, promijeniti. Bit će ovo prostor u kojem će se okupljati sve generacije žitelja MO Lepoglavska Ves – poručio je njegov predsjednik Ivan Dubovečak.

www.sjever.hr

02.06.2020.

Input your search keywords and press Enter.