Now Reading:
U Zagrebu smanjen interes za poslovne prostore
Full Article 1 minutes read

U Zagrebu smanjen interes za poslovne prostore

zagreb

Korona virus utjecao je na sve grane gospodarstva, a imuno nije bilo niti tržište nekretnina, odnosno, u ovom slučaju tržište poslovnih prostora.
Cijene ureda i ordinacija u pojedinim, izrazito traženim gradovima, bilježe nešto niže mjesečne vrijednosti.

Podaci oglasnika za nekretnine Crozilla.com pokazali su kako su u Zagrebu, Puli i Splitu travanjske cijene ureda i ordinacija bile niže no mjesec ranije, dok Rijeka ipak bilježi njihov porast.

Prema podacima oglasnika za nekretnine Crozilla.com cijene uredskih prostora i ordinacija tijekom travnja u Zagrebu bilježe 1,2 posto niže mjesečne vrijednosti, a kvadratni je metar oglašavan po prosječnoj cijeni od 1709 eura.

Bez obzira na lokaciju, uređenost, ponudu, namjenu i druge faktore, tržište poslovnih prostora tijekom travnja je bilo prilično mirno. Zbog poteškoća u obavljanju djelatnosti, iz već poznatih razloga, dobar se dio poduzetnika tada našao u problemima. Tek su rijetki radili na uobičajenim lokacijama i radnim mjestima, dio djelatnika prebačen je na rad od kuće, dok su treći bili prisiljeni, privremeno ili trajno, zatvoriti svoje objekte.

www.sjever.hr/Crozilla.com

Input your search keywords and press Enter.