Now Reading:
Euroherc i Adriatic dodijelili novčane nagrade i atraktivne Golfove u sklopu nagradnih igara „Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više“
Full Article 3 minutes read

Euroherc i Adriatic dodijelili novčane nagrade i atraktivne Golfove u sklopu nagradnih igara „Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više“

U pet hrvatskih gradova, Osijeku, Varaždinu, Rijeci, Splitu i Zagrebu, Euroherc i Adriatic osiguranje dijeli 10 automobila Golf 8 i 100 novčanih nagrada dobitnicima prvog kola nagradnih igara „Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više“, u kojima su sudjelovali svi osiguranici, fizičke osobe, koji su od 15. veljače do 30. travnja ugovorili policu osiguranja od autoodgovornosti i/ili kasko osiguranja za svoje vozilo.

U petak, 29. svibnja, u Varaždinu je dvadeset sretnih dobitnika preuzelo po 5.000 kuna na potrošačkoj kartici Agram banke, dok su dva najsretnija osiguranika sjela za upravljače najnovijih VW Golfova – željno očekivane „osmice“, koje su dobili s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem. Sretni dobitnici su se na najbolji mogući način uvjerili kako police osiguranja od automobilske odgovornosti i kasko osiguranja ugovorene u Eurohercu i Adriaticu, renomiranim specijalistima u osiguranju, uistinu vrijede više.

Novi vlasnik plavog Golfa 8 Adriatica je Milan Bogdan iz Kotoribe, a srebrnog Golfa 8 Euroherca Predrag Babić iz Koprivnice. Obojica su dugogodišnji osiguranici te su vozila otišla u prave ruke.

Nagradne igre Euroherca i Adriatica odvijaju se u tri kola, uz veliko finale, a imaju ukupno 342 vrijedne nagrade i dosad neviđen nagradni fond od 7,4 milijuna kuna. Podsjećaju, kako biste sudjelovali u najvećoj nagradnoj igri u Hrvatskoj, trebate ugovoriti policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobno i/ili teretno vozilo u Eurohercu ili Adriaticu, do 31. prosinca 2020. godine. Ovom nagradnom igrom osiguravajuća društva Euroherc i Adriatic svojim osiguranicima žele zahvaliti na dugogodišnjoj vjernosti.

Sljedeća izvlačenja očekuju nas u rujnu 2020. godine i u siječnju 2021. godine u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci i Varaždinu, kada ćemo doznati kome je otišlo još 20 Golfova 8 i 200 potrošačkih kartica Agram banke.

Finalno izvlačenje održat će se 22. siječnja 2021. godine u Zagrebu, u kojem će dvoje sretnih dobitnika, osiguranika Euroherca i Adriatica, osvojiti i odvesti se u bogato opremljenim vozilima VW Touareg, s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem.

Tada ćemo saznati i imena dobitnika novčanih nagrada u iznosu od po 50.000 kuna, kao i dobitnike ekskluzivnih ljetovanja u hotelu Medora u Podgori.

„Čestitam sretnim dobitnicima na uistinu vrijednim nagradama. Uvjeren sam kako će dobitnici potrošačkih kartica dobro iskoristiti nagrade i da će sretni dobitnik ovog atraktivnog Golfa, uživati u sigurnoj i bezbrižnoj vožnji“, istaknuo je Mladen Rihtarić, direktor Podružnice Euroherca u Varaždinu.

Dominik Trnski, direktor Podružnice Euroherca u Bjelovaru, izjavio je da je Društvu, uz pružanje kvalitetne zaštite i sigurnosti svojim osiguranicima, iznimno važan i dugogodišnji partnerski odnos s klijentima, kao i nagrađivanje njihove vjernosti.

Direktorica Podružnice Adriatica u Koprivnici Željka Bijač istaknula je da Adriatic uvijek misli na svoje osiguranike, kojima uz individualne police osiguranja prema njihovim potrebama, ovom velikom nagradnom igrom želi zahvaliti i na vjernosti koju ukazuju Društvu kojem su povjerili brigu o vlastitoj sigurnosti.

Svi osiguranici koji u 1. kolu nisu osvojili nagradu, imaju priliku okušati sreću u finalnom izvlačenju. Oni koji se još nisu uključili u nagradnu igru još uvijek stignu, jer su nova dva kruga pred nama. Tako se vrlo brzo s novim dobitnicima vidimo na istom mjestu u Varaždinu!

sjever.hr

29.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.