Now Reading:
Ostali ste bez posla? Ne očajavajte! Donosimo novitete sa sjevera Hrvatske
Full Article 4 minutes read

Ostali ste bez posla? Ne očajavajte! Donosimo novitete sa sjevera Hrvatske

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Workforce, regionalna HR kompanija traži referenta prodaje strojeva i alata (m/ž) za rad u Međimurskoj županiji. Rok prijave je 13.06. Nude se kvalitetni uvjeti rada, stručno usavršavanje, ugovor na neodređeno, stimulativna primanja te dinamično i kreativno radno okruženje. Za prijavu na ovaj natječaj kliknite na link. Ostale oglase Workforce-a možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Agencija Profesio d.o.o. traži pomoćnog djelatnika na prijemu ambalaže (m/ž) u Čakovcu. Uz zaprimanje ambalaže, radnik će rukovati sa strojem za prihvat ambalaže, mijenjati vreće u stroju, označavati vreće i sl. Radno iskustvo nije uvjet. Ako ste zainteresirani požurite, jer su prijave otvorene do 13.06. Kliknite na link za prijavu.

Mamut Fortis društvo je s ograničenom odgovornošću koje djeluje pod brendom Arena i objedinjuje poslovanje Internet casina, casina i automat klubova na području cijele Hrvatske. Zbog povećanja opsega posla traže osobu za poziciju operater, odn. blagajnik u automat klubu za igre na sreću (m/ž). Mjesto rada je Ludbreg. Na ovom zanimljivom poslu bit ćete zaduženi za komunikaciju s gostima kluba, vršit ćete uplate i isplate novca te brinuti o čistoći opreme. Komunikativnost i završena srednja škola glavni su preduvjeti za prijavu. Radno iskustvo nije potrebno. Tko sve ne bi radio s automatima za igre na sreću? Prijaviti se možete već danas i to na sljedećem linku.

Meel Usluge d.o.o. traže kuhara (m/ž) za rad u restoranu Palatin u Varaždinu. Očekuje se završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola ugostiteljskog, turističkog ili nekog drugog sličnog smjera te barem jedna godina radnog iskustva u pripremanju hrane. Poslodavac nudi redovita primanja, odlične uvjete rada i mogućnost napredovanja. Radni odnos zasniva se na određeno, uz mogućnost zaposlenja i na neodređeno. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

Popularni trgovački lanac SPAR traži prodavača na odjelu pića (m/ž) u Varaždinu. Novozaposlena osoba bit će zadužena za rad na blagajni, slaganje robe i punjenje polica te kontrolu kvalitete i roka trajanja robe. Traži se poprilično ljubazna osoba. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Za detalje o načinu prijave kliknite na link.

Mikol d.o.o. iz Varaždina traži konobara (m/ž) za posluživanje pića na benzinskoj postaji. Nudi se neto plaća u iznosu od 4.500 do 5.000 kuna. Smjer obrazovanja nije važan. Poslodavac cijeni spremnost na timski rad. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 15.06. Za više informacija kliknite ovdje.

Ugostiteljski obrt Snježana Kefelja zapošljava 3 konobara (m/ž) i 3 kuhara (m/ž) u općini Gornji Kneginec. Radni odnos se zasniva na određeno vrijeme, uz mogućnost zaposlenja na neodređeno. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Kandidat mora imati položen vozački ispit. U obzir dolaze i osobe bez radnog iskustva. Prijaviti se možete do 24.06. Za više informacija kliknite ovdje.

Poliklinika za hemodijalizu International Dialysis Centers zapošljava na poziciji: doktor medicine – specijalist interne medicine (m/ž). Mjesto rada je Zabok. Potrebno je odobrenje za samostalan rad. Radno iskustvo je poželjno. Očekuje se završen fakultet, akademija, magisterij i/ili doktorat. Za više informacija kliknite na link.

Poduzeće Plinka-Puh iz Mokrica traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) za točenje goriva te obavljanje administrativnih poslova. Poslodavac nudi sjajna primanja te mogućnost napretka u tvrtki. Prijaviti se možete do 01.06. i to na sljedećem linku.

Rena Konstrukcije d.o.o. iz Krapine zapošljavaju voditelja gradilišta (m/ž) za terenski rad. Glavni zadaci su izrada troškovnika, radnih naloga i ponuda te vođenje gradilišta. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Radno iskustvo nije važno. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 19.06. Za više informacija kliknite na link.

Ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.500 oglasa za posao pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom pronalaska novog posla!

sjever.hr

27.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.