Now Reading:
Studenti Sveučilišta Sjever do kraja rujna ostvaruju popuste na željeznički prijevoz. Oni najbolji mogu putovati besplatno
Full Article 2 minutes read

Studenti Sveučilišta Sjever do kraja rujna ostvaruju popuste na željeznički prijevoz. Oni najbolji mogu putovati besplatno

vlak

Do kraja rujna vrijede ugovori kojima studenti i zaposlenici Sveučilišta Sjever ostvaruju povoljnija putovanja vlakom. Prema odlukama ugovora odobravaju se znatne pogodnosti i popusti za zaposlenike u smislu dolaska i odlaska s posla, kao i za pojedinačna putovanja, a za redovite i izvanredne studente Sveučilišta Sjever odobravaju se brojni popusti na redovite prijevozne cijene.

Na temelju Ugovora o poslovnoj suradnji redovni i izvanredni studenti Sveučilišta Sjever ostvaruju 50 % popusta na pojedinačna putovanja vlakom te 75 % popusta na putovanja u organiziranim skupinama. Uz to, HŽPP će studentima Sveučilišta Sjever kojima budu dodijeljene rektorove nagrade osigurati besplatno putovanje na području RH, a besplatna putovanja moći će ostvariti i studenti koji će koji će biti uključeni u osmišljavanje marketinških aktivnosti i kampanja HŽPP-a.

Da bi ostvarili popuste, studenti trebaju izraditi pametnu karticu HŽPP-a uz predočenje indeksa ovjerenog za tekući semestar ili potvrde fakulteta o upisanom semestru (status studenta može se dokazati i e-indeksom ili tzv. iksicom, uz predočenje identifikacijskog dokumenta). Za izradu pametne kartice potrebno je priložiti fotografiju, a izrada pametne kartice iznosi 50 kn. Ugovor se primjenjuje do 30. rujna 2020. godine.

www.sjever.hr 25.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.