Now Reading:
Neki od ovih SDP-ovaca završit će u Hrvatskom saboru!!!
Full Article 2 minutes read

Neki od ovih SDP-ovaca završit će u Hrvatskom saboru!!!

U cijelosti prenosimo priopćenje pristiglo iz Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije:

„Županijski odbor SDP-a Varaždinske županije, jedne od županija u kojoj SDP redovito ostvaruje najbolje izborne rezultate u državi, prihvatio je kandidature za zastupnike u Hrvatskom saboru koje će proslijediti središnjici stranke koja donosi konačnu odluku o listama na predstojećim parlamentarnim izborima koji će se održati 5. srpnja ove godine. 

U skladu s novim Statutom stranke i demokratizacijom unutarstranačkih procesa prema kojem kandidate za listu središnjici samostalno predlažu sve općinske i gradske organizacije, ali i činjenicom da SDP-a Varaždinske županije ima brojne istaknute članove, Županijski odbor podržava sve prijedloge iz tih organizacija.

Predloženi su predsjednica županijske organizacije Barbara Antolić Vupora, čiju je kandidaturu podržao najveći broj općinskih i gradskih organizacija, potpredsjednici ŽO Neven Bosilj i Miroslav Marković te predsjednici Foruma i drugih nacionalnih tijela Luka Zrinski, Josip Hehet, Alenka Car, Dubravka Biberdžić, Krešimir Šalig te Mladen Smoljanec.

Podršku su dobili i svi SDP-ovi predstavnici izvršne vlasti među kojima su gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić, načelnik općine Petrijanec Željko Posavec, zamjenici gradonačelnika u svojim sredinama Renata Potočnik i Hrvoje Kovač kao i zamjenici načelnika s područja županije Mario Klapša, Žarko Rodeš i Mario Milak ukoliko će se kandidirati.
Uz sve navedene do sad su pristigle  i kandidature Brune Istera i Gordane Marsenić.
Kandidacijski postupak traje do 1. lipnja.”

www.sjever.hr

23.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.