KOPRIVNICA: Završeni 4,5 milijuna kuna vrijedni radovi na vodocrpilištu Ivanščak – osigurana visoka kvaliteta vode i stabilnost opskrbe

Završeni su radovi na izgradnji i opremanju novih zdenaca na vodocrpilištu Ivanščak u Koprivnici vrijednosti 4,5 milijuna kuna s PDV-om. Novi zdenci oznaka B-1A i B-2A, nakon hidrogeoloških istražnih radova izbušeni su do dubine od 40 metara te opremljeni najmodernijom eklektro-strojarskom opremom u nadzemnim objektima. Tijekom jučerašnjeg dana, nove zdence koji su zamijenili postojeće još iz 1974. godine, obišli su koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, pročelnik Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislav Golubić i predsjednik Uprave Koprivničkih voda Zdravko Petras.

Realizacija ove investicije od iznimnog je značaja za Koprivničke vode jer će se novim bunarima osigurati dovoljni kapaciteti pitke vode visoke kvalitete i stabilnost opskrbe pitkom vodom za uslužno područje Koprivničkih voda za narednih nekoliko desetljeća.

www.sjever.hr/koprivnica.hr 22.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.