Now Reading:
Ostali ste bez posla ili tražite novi? Donosimo novitete sa sjevera Hrvatske
Full Article 3 minutes read

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Donosimo novitete sa sjevera Hrvatske

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Agencija Profesio d.o.o. traži pomoćnog djelatnika na prijemu ambalaže (m/ž) u Čakovcu. Uz zaprimanje ambalaže, radnik će rukovati sa strojem za prihvat ambalaže, mijenjati vreće u stroju, označavati vreće i sl. Radno iskustvo nije uvjet. Ukoliko ste zainteresirani požurite, jer prijave su otvorene do 13.06. Kliknite na link za prijavu.

Međunarodna tvrtka Timac Agro, podružnica Roullier grupe, traži prodajne savjetnike u poljoprivredi (m/ž) u Varaždinskoj i Krapinsko-zagorskoj županiji. Od kandidata se očekuje iskustvo u prodaji. Prednost imaju osobe sa završenim agronomskim fakultetom. Za prijavu na ovaj natječaj kliknite ovdje.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava suradnika u odjelu za tehniku (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Traži se marljiva osoba sklona timskom radu te željna usvajanja novih znanja i spremna na rad u izrazito kreativnoj i stimulativnoj radnoj okolini. Prijave se zaprimaju do 31.05. Za prijavu kliknite na link.

iC artprojekt d.o.o. zapošljava na sljedećim pozicijama: diplomirani inženjer strojarstva (m/ž), diplomirani inženjer elektrotehnike (m/ž), prvostupnik / tehničar strojarske struke (m/ž) te prvostupnik / tehničar elektrotehničke struke (m/ž). Nudi se stalan radni odnos. Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 31.05. Za prijavu na jednu od prethodno navedenih pozicija, kliknite na poveznicu.

Poznata agencija Dekra traži više djelatnika za rad u korisničkoj podršci (m/ž) i to u Zagrebu i Varaždinu, ali i za rad od kuće. Od kandidata se očekuje vrlo dobro poznavanje nizozemskog ili njemačkog jezika. Ostale uvjete ovog natječaja možete potražiti na linku.

Dom za starije i nemoćne osobe Matija traži kuhara (m/ž). U obzir dolaze osobe s iskustvom u kuharskim poslovima, neovisno o završenom smjeru obrazovanja ili osobe bez iskustva koje su završile školu za kuhara. Rok prijave je 19.06., a mjesto rada naselje Babinec. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Autokuća Gašparić traži servisera osobnih vozila (m/ž) u Čakovcu. Glavni uvjet je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Radno iskustvo je poželjno. Kandidat mora znati raditi na računalu te koristiti dijagnostičke programe. Nudi se ugovor na neodređeno. Za detalje ovog natječaja, otvorenog do 03.06. kliknite na poveznicu.

Poduzeće Plinka-Puh iz Mokrica traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) za točenje goriva te obavljanje administrativnih poslova. Poslodavac nudi sjajna primanja te mogućnost napretka u tvrtki. Prijaviti se možete do 01.06. i to putem sljedećeg linka.

Fakultetski obrazovana osoba s invaliditetom traži osobnog asistenta (m/ž) za pomoć pri obavljanju poslova kao što je prebacivanje s kolica na krevet, na toalet, pod tuš i sl. Radno vrijeme je fleksibilno, a mjesto rada općina Kumrovec. Za prijavu kliknite ovdje.

Zagorka d.o.o. iz Bedekovčine traži čak pet radnika u proizvodnji – pećara keramičkih proizvoda (m/ž). Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Sve detalje ovog natječaja, otvorenog do 12.06. možete potražiti na linku.

Ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.000 oglasa za posao pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom pronalaska novog posla!

www.sjever.hr

20.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.