Od četvrtka i Zagreb ima Drive-In Kino!!!!

U Zagrebu konačno kreće prvo Drive-In Kino, jedini event – s razmakom. Od četvrtka, 14. svibnja svake večeri od 19,30 sati na Istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma na dva velika ekrana prikazivat će se atraktivni filmski blockbusteri za sve one koji su se, poslije višetjedne izolacije zbog korona virusa, zaželjeli izlazaka i druženja.

Projekcijama će moći nazočiti ljubitelji filmske umjetnosti u svojim automobilima, po dvije osobe u svakom, a broj automobila svake večeri ograničen je na 300.

U osam večeri Drive-In Kina na otvorenom na rasporedu su filmovi koji će zadovoljiti i one najprobirljivije sladokusce, poput Yesterday, Brzi i žestoki: Hobbs & Shaw, Prvi čovjek, Prevarantice, The Shiny Shrimps, Emma i Smrtonosni strojevi.

Filmovi će se prikazivati na dva 15-metarska ekrana, a zvuk filma posjetitelji će moći pratiti putem svojih radijskih aparata u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji. Za vrijeme projekcije posjetitelji će se moći okrijepiti i osvježiti grickalicama i pićima iz poklon paketa koji će svaki od njih dobiti pri ulasku u prostor kina. Organizator se pobrinuo za potpuni komfor, pa će tako biti na raspolaganju veći broj toaleta s tekućom vodom, sapunom i papirnatim ručnicima, te sredstvima za dezinfekciju, kao i spremnicima s poklopcima za sigurno odlaganje korištenih papirnatih brisača.

Cijene ulaznica za dvije osobe su 100 kuna, a prihod od ulaznica ovog osmodnevnog eventa bit će doniran Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu.

www.sjever.hr/Net.hr 11.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.