Now Reading:
Na ulazu u bolnicu termovizijsko skeniranje, a Odjel za fizikalnu terapiju pripremio video materijale za kronične bolesnike!
Full Article 2 minutes read

Na ulazu u bolnicu termovizijsko skeniranje, a Odjel za fizikalnu terapiju pripremio video materijale za kronične bolesnike!

Ravnatelj Županijske bolnice Čakovec dr.Tomislav Novinščak kazao je kako je bolnica započela s termovizijskim skeniranjem pacijenata i djelatnika Bolnice na povišenu tjelesnu temperaturu na za to predviđenim ulazima bolnice. Riječ je o trijažnom ulazu te na ulazima za djelatnike.

Novost je i da je odjel fizikalne medicine pripremio video materijale fizikalnih vježbi za kronične bolesnike.

-To su vježbe disanja, vježbe pokretljivosti zglobova, vježbe snaženja, vježbe istezanja, vježbe koordinacije i ravnoteže. U ŽBČ je došao još jedan iskusan specijalist hitne medicine mr.sc. Mladen Vuljak, spec. hitne medicine. Došao je iz Virovitice i jedan je od inicijalnih reformatora moderne izvanbolničke hitne medicine u Republici Hrvatskoj. Također, zahvaljujem na donaciji Rotary klubu Čakovec – rekao je ravnatelj Novinščak.

Link za vježbe: http://www.bolnica-cakovec.hr/odjeli/odjeli-zdravstvenih-djelatnosti/odjel-fizikalne-medicine-rehabilitacije/video-vjezbe/

www.sjever.hr 10.04.2020.

Input your search keywords and press Enter.