Now Reading:
KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA Uspostavljene zone za kretanje bez propusnica
Full Article 2 minutes read

KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA Uspostavljene zone za kretanje bez propusnica

Na nekim područjima Krapinsko – zagorske županije uveden je liberalniji sustav propusnica, koji omogućava kretanje bez propusnice između POJEDINIH općina i gradova koji su prostorno povezani u jedinstvenu cjelinu

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH o dopuni Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj od 8. travnja 2020. godine (Odluka u privitku priopćenja), pojedini gradovi i općine s područja Krapinsko – zagorske županije potpisali su Sporazume o zajedničkom koordiniranju poslova i aktivnosti djelovanja civilne zaštite, kojim se omogućava nesmetano kretanje bez propusnice između općina i gradova koje su prostorno povezane u jedinstvenu cjelinu.

Dosad su dostavljeni sljedeći Sporazumi:

KRAPINA – Sporazum o zajedničkom koordiniranju poslova i aktivnosti djelovanja civilne zaštite na području Grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj

KLANJEC Sporazum o zajedničkom koordiniranju poslova i aktivnosti civilne zaštite na području Grada Klanjca i općina Kraljevec na Sutli, Kumrovec, Tuhelj i Zagorska Sela.

ZLATAR – Sporazum o zajedničkom koordiniranju poslova i aktivnosti djelovanja civilne zaštite na području Grada Zlatara i Općine Mače, Lobor, Mihovljan, Novi Golubovec, Zlatar Bistrica, Konjščina, Hrašćina, Budinšćina. VAŽNO! Sporazum ne obuhvaća područje Općine Novi Golubovec, Lobor i područje Općine Budinščina.

ZABOK – Sporazum o zajedničkom koordiniranju poslova i aktivnosti civilne zaštite na području Grada Zaboka i općina Veliko Trgovišće, Krapinske Toplice, Sveti Križ Začretje i Bedekovčina VAŽNO! Sporazum ne obuhvaća područje Općine Veliko Trgovišće i područje Općine Krapinske Toplice.

Na područjima JLS-ova koji su potpisali Sporazum, mjera je na snazi od danas.

sjever.hr 10.04.2020.

Input your search keywords and press Enter.