Now Reading:
PROGNOZA Temperatura sve viša, a najtoplije će biti za vikend
Full Article 1 minutes read

PROGNOZA Temperatura sve viša, a najtoplije će biti za vikend

Prema prognozi DHMZ-a vrijeme danas bit će sunčano i razmjerno toplo. Vjetar slab i mjestimice umjeren sjeveroistočni i istočni, na istoku zemlje jugoistočni. Uz obalu će ujutro te ponovno navečer puhati umjerena, podno Velebita i jaka bura, danju slab do umjeren jugozapadni i zapadni, prema otvorenom moru sjeverozapadni vjetar. Najniža temperatura zraka uglavnom između -2 i 3, u unutrašnjosti Dalmacije oko 6, a na Jadranu od 9 do 13. Najviša većinom između 18 i 23 °C.

prognoza 0704 - 1

Biometeorološke prilike će biti povoljne u cijeloj zemlji. Podržavat će dobro raspoloženje i dobru koncentraciju kod većine ljudi, a kroničnim bolesnicima će olakšavati podnošenje njihovih bolesti. U unutrašnjosti Hrvatske bi najosjetljiviji u jutarnjim satima trebali obratiti pozornost na zaštitu od hladnoće.

Što se tiče ostatka tjedna, vrijeme će i dalje biti sunčano, u unutrašnjosti s malom, u subotu i umjerenom naoblakom. Vjetar većinom slab, na Jadranu ujutro slaba do umjerena bura, danju zapadni i jugozapadni, prema otvorenom moru i sjeverozapadni vjetar. Jutra u unutrašnjosti razmjerno svježa, a danju posvuda postupno toplije.

prognoza 0704

sjever.hr/dhmz 07.04.2020.

Input your search keywords and press Enter.