Now Reading:
Mladići ukrali osobno vozilo – automobil pronađen u kanalu, a policija je ubrzo pronašla i lopove
Full Article 2 minutes read

Mladići ukrali osobno vozilo – automobil pronađen u kanalu, a policija je ubrzo pronašla i lopove

Tijekom noći s četvrtka na petak (2./3. travnja 2020.) u Omladinskoj ulici u Orehovici ukraden je uatomobil čakovečkih registarskih oznaka, vlasništvo 44-godišnjaka, izvijestila je PU međimurska.

Lopov je ušao u otključano vozilo te pomoću ključeva ostavljenih u kontakt bravi stavio u pogon automobil te se njime odvezao u nepoznatom smjeru. U trenutku krađe u vozilu su, osim pripadajuće dokumentacije, bili i razni osobni dokumenti, te bankovne kartice.
Materijalna šteta procijenjena je na desetak tisuća kuna.

U petak je vozilo pronađeno u pomoćnom kanalu uz HE Čakovec, nedaleko Novog Sela na Dravi, a automobil je uz pomoć pripadnika JVP-a Čakovec izvučen iz kanala te nakon obavljenog očevida vraćen vlasniku.

Brzom reakcijom policijskih službenika Policijske postaje Čakovec počinitelji su otkriveni. Naime, dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su opisano kazneno djelo krađe počinili maloljetnik s područja Međimurske županije i 18-godišnjak s područja općine Orehovica. Ujedno, utvrđeno je kako je spomenuti dvojac nakon krađe u petak, 3. travnja oko 6 sati i 30 minuta u Nedelišću, u Čakovečkoj ulici, na benzinskoj postaji natočio gorivo u ukradeno vozilo u iznosu od 200 kuna, te su se udaljili s prostora benzinske ne plativši račun.

Protiv osumnjičenih mladića podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

ak/sjever.hr

06.04.2020.

Input your search keywords and press Enter.