Konzum i Spar traže radnike – doznajte što nude!

Dok je ugostiteljski i turistički sektor bačen potpuno na koljena, domaća prehrambena i kemijska industrija rade punom parom i maksimalnim kapacitetima.

Redom su posao organizirali i u tri smjene, sedam dana u tjednu, a trgovine prehrambenim proizvodima zbog ogromnog pritiska zapošljavaju nove radnike, piše portal 24 sata.

U Konzumu ističu da se zbog velike količine posla, njihovih 11.000 radnika organiziralo u smjenski rad, rade maksimalnim kapacitetima i – traže nove radnike.

-I neprestano smo otvoreni za zapošljavanje novih kolega na različitim pozicijama, osobito u maloprodaji i logistici – rekli su za 24sata u Konzumu, a upućuju nezaposlene da više informacija potraže na njihovim stranicama pod pojmom ‘karijere’. Želeći privući nove radnike, navode kako će veće uskrsnice nego lani i da će za prethodni rad dati nagradu od 15 posto po satu.

konzum

U Sparu također traže nove zaposlenike, a kao dodatnu mjeru zaštite počeli su u trgovinama postavljati zaštitne pregrade od pleksiglasa koje postavljaju na blagajnama, na info putovima i na kioscima.

Ovdje potražite informacije o zapošljavanju u Sparu.

ak/sjever.hr/24sata

06.04.2020.

Input your search keywords and press Enter.