Now Reading:
Nova umjetna trava uskoro na koprivničkom stadionu
Full Article 2 minutes read

Nova umjetna trava uskoro na koprivničkom stadionu

U suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom, koprivnički nogometni prvoligaš Slaven Belupo uskoro će zamijeniti dotrajalu umjetnu travu na pomoćnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona „Ivan Kušek-Apaš“.

Nova umjetna trava već je stigla u Koprivnicu i na stadion, no zbog novonastale situacije s COVID-19 te zbog mjera opreza koje su na snazi, postavljanje je odgođeno do prve moguće prilike, poručuju u Klubu te dodaju kako će Škola nogometa time dobiti nove i vrhunske uvjete za rad.

“Naša obaveza je da omogućimo djeci što bolje uvjete kako bi se razvijali na najbolji mogući način i kako bi u budućnosti mogli uživati u njihovim igrama u seniorskom nogometu. Dosadašnja umjetna trava trpjela je velike napore s obzirom da je na njoj treniralo 13 generacija i bila je stara 12 godina te je bilo vrijeme, da se zbog dotrajalosti, zamijeni. Hvala Hrvatskom nogometnom savezu koje je financirao dobavu i postavljanje nove umjetne trave, a mi se nadamo kako će se novonastala situacija što brže smiriti kako bismo se vratili u normalu i krenuli u zamjenu trave”, rekao je tehnički direktor kluba Robert Kerovec.

www.sjever.hr 02.04.2020.

Input your search keywords and press Enter.