Now Reading:
OSTANITE FIT I U KUĆNOJ IZOLACIJI Sportski centar Cerine pokrenuo online treninge
Full Article 2 minutes read

OSTANITE FIT I U KUĆNOJ IZOLACIJI Sportski centar Cerine pokrenuo online treninge

vježbanje

Sportski centar Cerine na koprivničkim Gradskim bazenima pokrenuo je online treninge za svoje polaznike i sve one koji im se žele priključiti.

Treninzi se održavaju svakog dana u 17 sati, a u opisu videa nalazi se opis cijelog treninga i broj ponavljanja određenih vježbi. Omogućeno je i naknadno gledanje treninga pa svatko može trenirati kad mu odgovara.

Ponedjeljkom i srijedom u 17 sati na rasporedu je funkcionalni trening s rekvizitima ili bez njih, utorkom u isto vrijeme vježbe za umirovljenike-korektivno vježbanje, četvrtkom je na rasporedu junior fit-pilates za klince, a petkom pilates dok je subotom na rasporedu vježba za mame i klince – Pokretna igra uz priču.

Cilj je da svi u ovoj novonastaloj situaciji lakše prebrode samoizolaciju i zatvoren prostor, bolje iskoriste slobodno vrijeme, oslobode se stresa i budu pokretljiviji i jači u borbi protiv virusa.

Treninzi su prilagođeni svim dobnim skupinama, fokus je stavljen na pravilan pokret, a izvođenjem pravilnog pokreta, dobiva se sve ostalo – bolje zdravlje i opće stanje organizma, poručuju iz Sportskog centra Cerine te poručuju kako će treninzi biti objavljivani na FB Gradskih bazena Cerine.

www.sjever.hr

31.03.2020.

Input your search keywords and press Enter.