Now Reading:
Pogledajte tko sve zapošljava na sjeveru Hrvatske
Full Article 3 minutes read

Pogledajte tko sve zapošljava na sjeveru Hrvatske

zaposlenici

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Sedam IT d.o.o. zapošljava programskog inženjera specijalista u CRM odjelu (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 19.4. Potrebno je minimalno tri godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, visoka stručna sprema, dobro poznavanje Java programskog jezika i platforme. Očekuju se analitičko razmišljanje i rješavanje problema, komunikacijske vještine, timski rad, organizacijske vještine i agilni pristup radu. Aplicirajte.

IRO & Partners Personal-u. Managementberatungs zapošljavaju na poziciji Managing Director Sales Croatia (m/ž). Rok prijave je 11.4. Lokacije rada su Varaždin i Čakovec. Očekuje se nekoliko godina iskustva u prodaji, asertivnost, odgovornost i fleksibilnost, dobre organizacijske vještine. Traže se jezične vještine i poznavanje hrvatskog, njemačkog i engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Printex d.o.o. zapošljava na pozicijama djelatnik za rad u grafičkoj doradi (m/ž) i djelatnik u grafičkoj pripremi (m/ž). Prednosti su znanje rada na strojevima u grafičkoj industriji, profesionalnost, odgovornost, urednost. Rok prijave je 3.4. Prijavite se.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Varaždinu i okolici. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 3.4.

Wollsdorf Components d.o.o. zapošljava u poduzetničkoj zoni Jalžabet radnika u sortiranju (m/ž) i radnika u proizvodnji (m/ž). Rok prijave je 31.3. Poslodavac omogućuje stimulativna i redovita primanja, dodatak za rad u noćnoj smjeni, dodatak za ostvarenje ciljeve te osigurava radnu odjeću i obuću. Prijavite se.

Abc Tech traže senior programera (m/ž) u Varaždinu. Prijavite se najkasnije do 9.4. Poželjno je poznavanje web tehnologija, Java EE tehnologija, SQL programskog jezika, relacijskih baza podataka i ostalo. Posao se sastoji od izrade novih i nadogradnje postojećih programskih rješenja za digitalno bankarstvo i ostalo. Prijavite se.

AG Service traži autolakirera (m/ž), autolimara (m/ž) i automehaničara (m/ž) u Bedekovčini. Prijavite se najkasnije do 10.4. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Traži se vozačka dozvola B kategorije za poslove popravka motornih vozila. Više na linku.

Tomo Varga d.o.o. traži pomoćnog bravara – brusača – poliraoca (m/ž) u Zaboku. Prijavite se najkasnije do 11.4. Traži se radno iskustvo od minimalno tri godine. Posao se sastoji od rada u sačmari, rada u proizvodnoj hali, proizvodnje strojeva i procesne opreme, montaže cjevovoda, brušenja posuda pod tlakom. Pogledajte kako aplicirati ovdje.

Štagar d.o.o. traži servisnog savjetnika (m/ž) u Mariji Bistrici. Prijave su otvorene do 31.3. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Posao se sastoji od prijama servisa, vođenja skladišta i zalihe dijelova. Više na linku.

Postonjski promet d.o.o. zapošljava vozača s prikolicom (m/ž). Mjesto rada je Orehovica. Rok prijave je 30.3. Potrebna je vozačka dozvola C i E kategorije. Traži se srednja stručna sprema za poslove vožnje tegljača s poluprikolicom u međunarodnom prometu. Kako ostvariti prijavu, provjerite na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr.

Input your search keywords and press Enter.