Now Reading:
Pogledajte kako se uspješna podravska tvrtka prilagodila novonastaloj situaciji i radi dalje u novim uvjetima….
Full Article 2 minutes read

Pogledajte kako se uspješna podravska tvrtka prilagodila novonastaloj situaciji i radi dalje u novim uvjetima….

rasco

Epidemija koronavirusa rezultirala je mnogim mjerama kojima se moraju prilagođavati i poslodavci kako bi mogli dalje organizirati proizvodnju. Važno je sačuvati djelatnike zdravima i održati proizvodnju. U uspješnoj tvrtci iz Kalinovca ističu da razvoj epidemije koronavirusa pomno prate od samih početaka.

-Svoje poslovanje dnevno prilagođavamo novonastalom stanju imajući na umu sigurnost naših zaposlenika, kupaca i poslovnih partnera. Socijalni kontakt u prostorima tvrtke sveli smo na nužni minimum. Svi zaposlenici koji poslovne zadatke mogu obavljati od kuće rade iz sigurnosti svog doma. Radnicima koji su poslovnim procesima vezani uz prostore tvornice osigurali smo sigurnu radnu okolinu prateći upute mjerodavnih službi. Kao da pandemija virusa nije dovoljna, jučerašnji potres koji je najteže pogodio Zagreb i okolicu osjetili smo i mi. Na sreću podrhtavanja tla koja još uvijek traju nisu prouzročila posljedice po naše zaposlenike i proizvodne pogone – doznajemo u toj tvrtci.

Usprkos poteškoćama u opskrbnom lancu, zabrani putovanja i minimizaciji socijalnog kontakta RASCO i dalje pruža usluge svojim kupcima u mjeri koja je primjerena trenutnoj situaciji.

-Istovremeno poduzimamo i poduzimat ćemo mjere zaštite svih radnih mjesta kako bi po normalizaciji situacije u kojoj se trenutno nalazi cijeli svijet nastavili nesmetano poslovati u najkraćem mogućem roku. Čuvajte sebe i druge, kontaktirajte nas i dalje putem društvenih mreža, e-mailom ili telefonom. Niti jedan Vaš upit neće ostati neodgovoren. Ostanite zdravi i sigurni – poručuju iz podravske tvrtke.

www.sjever.hr 26.03.2020.

Input your search keywords and press Enter.