Now Reading:
Ovo je žena koja će i u doba corone u Hrvatskoj zaposliti 200 ljudi!
Full Article 3 minutes read

Ovo je žena koja će i u doba corone u Hrvatskoj zaposliti 200 ljudi!

Nadzorni odbor tehnološke tvrtke City Connect imenovao je u srijedu Samantu Sofić za novu predsjednicu Uprave grupe. Iskusna međunarodna liderica u industriji outsourcinga poslovnih procesa, kontaktnih centara i prodajnih operacija, pridružuje se City Connectu iz A1 Slovenija.

Ivica Mađura, sadašnji predsjednik Uprave, preuzima novu ulogu u Nadzornom odboru te nastavlja sa podrškom daljnjeg rasta poslovanja s glavnim naglaskom na Sjevernoj Makedoniji gdje je City Connect, početkom ove godine, postao većinski dioničar. U ovogodišnjem planu City Connecta je otvaranje dvije potpuno nove međunarodne lokacije, u cijelosti kao rezultat organskog rasta.

City Connect je tvrtka koja u regiji zapošljava 270 djelatnika, u ovoj sad corona situaciji u Hrvatskoj žele zaposliti dodatnih 200 ljudi do kraja srpnja.

Ivica je vodio City Connect kroz snažnu fazu rasta i odigrao ključnu ulogu u otvaranju međunarodnih tržišta istodobno razvijajući lokacije na više mjesta te potpisavši dva nova ugovora sa vodećim globalnim klijentima, izjavio je Marko Dagelić, predsjednik Nadzornog odbora City Connect-a.

Sada moramo ispuniti svoja obećanja, našim zaposlenicima i klijentima. Snažni fokus je na izvrsnosti poslovanja i zadovoljstvu zaposlenika.

Sretan sam i ponosan što Samantu dočekujemo kao novu članicu obitelji City Connecta. Energija koju posjeduje i način na koji radi sa ljudima, dosadašnji rezultati i iskustvo, čini je idealnim vođom nadogradnje izvrsnog rada Ivice Madjure i cijelog City Connect tima.

U našoj Upravi dame postaju dominantne i to nije slučajno. Od 4 člana, 3 su dame. Riječ je o vrhunskim i dokazanim stručnjacima sa iskustvom rada na odgovornim funkcijama u najvećim kompanijama. Očekujemo značajan porast operativne izvrsnosti, sa osmijehom poručuje Marko Dagelić.

www.sjever.hr 26.03.2020.

Input your search keywords and press Enter.