Now Reading:
ZAPREŠIĆ: Natječaj za sufinanciranje proljetne sjetve
Full Article 2 minutes read

ZAPREŠIĆ: Natječaj za sufinanciranje proljetne sjetve

Prelog

Obavještavaju se poljoprivrednici s područja Grada Zaprešića da zahtjeve za dodjelu novčanih poticaja za sjetvu kukuruza u proljetnoj sjetvi 2020. godine mogu podnijeti Upravnom odjelu za financije i gospodarski razvitak, Zaprešić, Nova ulica 10, prizemlje soba br. 15.

Zahtjeve mogu podnijeti poljoprivrednici s područja Grada Zaprešića, za oranice na istom području, odnosno području katastarskih općina koje obuhvaćaju naselje njihovog stanovanja, a koji su podmirili sve svoje obveze prema Gradu (komunalna naknada, plin, zakupnine i sl.) i nisu ostvarili državna poticajna sredstva u proljetnoj sjetvi 2020. godine.

Zahtjevi će se zaprimati od 9. ožujka do 10. travnja 2020. godine, odnosno do ispunjenja kvote raspoloživih sredstava, a odluku o dodjeli poticajnih sredstava donosi Odbor za poljodjelstvo, šumarstvo i vodoprivredu Gradskog vijeća Grada Zaprešića.

Po obavljenoj sjetvi Odbor će izvršiti kontrolu utrošenih sredstava. Ako se utvrdi da sredstva nisu utrošena za sjetvu kukuruza, korisnik je dužan vratiti ostvareni iznos poticaja te će biti sankcioniran zabranom dodjele sredstava u naredne 3 godine.

www.sjever.hr/zapresic.hr 25.03.2020.

Input your search keywords and press Enter.