Now Reading:
TOP 10 POSLOVA NA SJEVERU HRVATSKE Evo što se nudi ovoga tjedna
Full Article 4 minutes read

TOP 10 POSLOVA NA SJEVERU HRVATSKE Evo što se nudi ovoga tjedna

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

IRO & Partners Personal-u.Managementberatungs zapošljavaju na poziciji Managing Director Sales Croatia (m/ž). Rok prijave je 11.4. Lokacije rada su Varaždin i Čakovec. Očekuje se nekoliko godina iskustva u prodaji, asertivnost, odgovornost i fleksibilnost, dobre organizacijske vještine. Traže se jezične vještine i poznavanje hrvatskog, njemačkog i engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

NTH Mobile d.o.o. traži partnera menadžera sa znanjem nađarskog jezika (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Posao se odnosi na komunikaciju s domaćim i inozemnim partnerima i operaterima, pregovaranje i dogovaranje komercijalnih i tehničkih uvjeta posla, analize i ostalo. Potrebno je poznavanje mađarskog i engleskog jezika u govoru i pismu, sistematičnost, analitičnost, organiziranost, motiviranost. Rok prijave je 31.3. Aplicirajte putem linka.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Varaždinu i okolici. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 3.4.

Agencija Profesio d.o.o. zapošljava za klijenta na poziciji pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž) u Makarskoj. Prijave su otvorene do 15.4. Za posao je potrebna minimalno srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Glavni zadaci u zaprimanje ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, rad sa strojem za prihvat ambalaže, zamjena vreća u stroju, označavanje vreća i ostalo. Prijavite se ovdje.

Medecins du Monde ASBL traži psihologa (m/ž) u Čakovcu. Rok prijave je 31.3. Potrebno je trogodišnje radno iskustvo. Potreban je završen studij psihologije te informatička znanja iz MS Office-a i položen stručni ispit. Traži se iskustvo u radu s ranjivim skupinama stanovništva te nevladinim udrugama ili udrugama civilnog društva. Provjerite kako ostvariti prijavu putem linka.

ACG Lukaps zapošljava asistenta u financijama (m/ž). Mjesto rada je Ludbreg. Rok prijave je 23.3. Odgovornosti na radnom mjestu su knjiženja ulaznih računa, praćenje primjena računovodstvenih politika i procedura, provjera poreznih indikatora, izrada prezentacija i slično. Traži se visoka stručna sprema ekonomskog usmjerenja s minimalno tri godine radnog iskustva. Aplicirajte.

Abc Tech traže senior programera (m/ž) u Varaždinu. Prijavite se najkasnije do 9.4. Poželjno je poznavanje web tehnologija, Java EE tehnologija, SQL programskog jezika, relacijskih baza podataka i ostalo. Posao se sastoji od izrade novih i nadogradnje postojećih programskih rješenja za digitalno bankarstvo i ostalo. Prijavite se.

Kostwein proizvodnja strojeva d.o.o. zapošljava na pozicijama voditelj zavarivanja (m/ž) i voditelj strojne obrade (m/ž). Mjesto rada je sjeverna Hrvatska. Očekuje se znanje engleskog i njemačkog jezika, napredno poznavanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije, obrazovanje strojarskog smjera, logičko razmišljanje te višegodišnje iskustvo u rukovodećoj funkciji na području strojarstva. Prijave su otvorene do 28.3. Aplicirajte.

Macel plin d.o.o. zapošljava plinoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje. Prijavite se najkasnije do 28.3. Posao obuhvaća održavanje i montažu plinske redukcijske opreme, procesno spajanje i podešavanje redukcijskih linija, baždarenje sigurnosnih ventila, puštanje u pogon linija/ redukcijskih stanica i ispitivanje opreme i ostalo. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Prijavite se.

Plinka-Puh d.o.o. traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u mjestu Mokrice. Prijave su otvorene do 1.4. Posao se sastoji od točenja goriva/ auto plina, brige o samoj postaji, administrativnih poslova. Potrebni su komunikativnost i spremost na timski rad. Prijavite se.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 
Vaš posao.hr

Input your search keywords and press Enter.