Now Reading:
Počele odgode velikih događanja u Zagrebu. Prvi na udaru sajam turizma
Full Article 2 minutes read

Počele odgode velikih događanja u Zagrebu. Prvi na udaru sajam turizma

turizam

Direktor Arene Zagreb Sretan Šarić rekao je kako su odgodili festival turizma Place2Go, a da će s odgodama drugih događaja još pričekati – prenosi Jutarnji.hr.

“Prilagodit ćemo se situaciji, sljedeći koncert je 18. travnja, do tada ćemo znati puno više, do 1. srpnja imamo 12 događanja i četiri velika koncerta, ako je preporuka da odgodimo, odgodit ćemo”, naglasio je Šarić.

Idejna začetnica i direktorica Place2go sajma Damjana Domanovac ističe kako su se, “s obzirom na čitav niz otkazanih javnih manifestacija diljem Europe, do posljednjeg trenutka nadali da će ipak uspjeti održati sajam i na taj način pružiti poruku ohrabrenja kolegama u turističkom sektoru koji su trenutno u vrlo nezavidnoj situaciji“. No sigurnost i zdravlje izlagača, predavača i posjetitelja nam je na prvom mjestu te smo sukladno napucima relevantnih institucija donijeli odluku o odgađanju sajma dok se situacija ne stabilizira, naglasila je Domanovac.

Koncert 18. travnja je onaj Parnog Valjka, a u Areni bi trebali nastupiti još i Toni Cetinski 30. svibnja te Celine Dion 5. lipnja.

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski već je prethodno odgodila dva događaja, Večer dalmatinskih pjesama (21. ožujka) i koncert Jumbo big banda orkestara HRT-a, te radiotelevizija Slovenije i Srbije (12. ožujka).

www.sjever.hr/Jutarnji.hr Foto Place2go 10.03.2020.

Input your search keywords and press Enter.