Now Reading:
ZAGREB Maskenbal na ledu okupio više od 300 maškara
Full Article 2 minutes read

ZAGREB Maskenbal na ledu okupio više od 300 maškara

Već tradicionalni dječji Maskenbal na ledu koji se ove godine održao po 30. put na klizalištu SRC Šalate okupio je u nedjelju više od 300 maškara koje su se zabavljale kližući na ledu uz zvuke popularnih glazbenih hitova i podršku 200-njak članova obitelji.

Cijeli program je nakon 90-tak minuta zabave završio proglašenjem najboljih i najmaštovitijih maski koje su nagrađene brojnim vrijednim nagradama organizatora ustanove Upravljanje sportskim objektima i sponzorskim poklon paketima.
 
I ove je godine Šalata bila dobar domaćin brojnim princezama, vitezovima, super herojima, kaubojima i indijancima, gusarima, križarima, duhovima, anđelima, likovima iz bajki, crtića i filmova kao što su Harry Potter, Osvetnici, Snježno kraljestvo, Batman.

Na ledu su klizale i brojne maske životinja od puževa, preko vukova, tigrova i leoparda do „prometnih znakova“ i tramvaja, tako da je žiri imao više nego težak zadatak odabrati najbolje i najzanimljivije maske.
 
Vođeni količinom truda koju je bilo potrebno uložiti u izradu maske te samom kreativnošću na kraju je žiri među 300-njak maskiranih klizača odabrao najbolje koje su i nagrađene prigodnim nagradama. Nakreativnijom je proglašena domino kockica, drugoplasirano mjesto osvojio je dječak čija je maska bila inspirirana tramvajem broj 14, a treće mjesto je pripalo djevojčici maskiranoj u sunčev sustav.
 

Njima su pripale glavne nagrade a organizator Maskenbala na ledu ustanova Upravljanje sportskim objektima u suradnji sa sponzorima osigurala je i sedam utješnih nagrada te tri posebne nagrade. Najbolja maskirama grupa su bili „Snjeguljica“ i sedam patuljaka, koja je nagrađena i besplatnom room escape avanturom po izboru u Fox in a box-u!
 
A nagrade su bile doista bogate i raznovrsne pa ne čudi da su se okupljeni itekako potrudili oko maski i bili iznimno maštoviti.
 
Naime, pored poklon bonova u uslugama Ustanove poput mjesečnih i obiteljskih ulaznica za bazene, početnih sati jahanja na Hipodromu, početne poduke plivanja za djecu, ulaznica za klizanje i skijanje ili wellness paketa kreativnost je nagrađivana i vrijednim poklonima partnera.
 
Pored nagrada najboljim maskama svi okupljeni su mogli uživati u besplatnim krafnama te grickalicama, a sudeći po atmosferi koja je vladala Šalata je u nedjelju ujutro bila najveselije mjesto u Zagrebu.

www.sjever.hr

24.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.