Now Reading:
Poduzetnici i vi koji to želite postati! Prijavite se i dođite na besplatne edukacije i usavršite svoje znanje
Full Article 2 minutes read

Poduzetnici i vi koji to želite postati! Prijavite se i dođite na besplatne edukacije i usavršite svoje znanje

poduzetnik - ured

Grad Prelog i Ženski poduzetnički centar, pozivaju sve zainteresirane poduzetnice i poduzetnike, kao i sve one koji ćete to postati, na niz besplatnih edukacija iz projekta Grad prijatelj ženskog poduzetništva – financiranih iz proračuna Grada Preloga, a u provedbi Ženskog poduzetničkog centra.

Prva ovogodišnja edukacija održat će se, u utorak, 25. veljače, u prostorima Poduzetničkog centra Prelog, od 17 do 19 sati. Tema prve ovogodišnje edukacije je „Kako razotkriti laži u poslovnoj i privatnoj komunikaciji“, a predavačica je Gordana Bauer.

Gordana Bauer iz Zagreba poslovna je trenerica sa dvadesetak godina staža u poslovnoj edukaciji. Njezina karijera i bogato iskustvo najbolji su pokazatelji da je poslovna edukacija prisutna na našim prostorima već dulji niz godina iako u obliku popularnog business coachinga svoj puni procvat doživljava u posljednje vrijeme. Kao što i sama kaže, danas u njezinoj branši postoji prilično velika gužva i postoje razne vrste trenera od life do business coacha. Za sebe kaže da se isključivo bavi poslovnim treninzima jer je za to educirana i kompetentna te ne ulazi u sferu privatnog, life coachinga. Samostalnu djelatnost trenerice registrirala je prije više od dvadeset godina i otada uspješno gradi svoju listu zadovoljnih klijenata.

Svoje sudjelovanje na edukacijama možete prijaviti na mail adresu: info@poduzetnica.hr.  

www.sjever.hr

24.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.