Now Reading:
Varaždinski stolnotenisači pobijedili ekipu Slavonskog Broda
Full Article 1 minutes read

Varaždinski stolnotenisači pobijedili ekipu Slavonskog Broda

U varaždinskoj je dvorani Srednjoškolac ove subote odigran susret 4. kola drugoga dijela stolnoteniskog prvenstva Hrvatske, odnosno susret 13. kola HEP Superlige u stolnom tenisu između ekipa domaćina STK StaRR i gostujućeg stolnoteniskog kluba iz Slavonskog Broda. Na kraju su očekivano slavili domaćini pobjedom 3:1 te tako učvrstili vodeću poziciju na ljestvici.

U prvom je meču Ronald Redjep glatko dobio Tomija Stanišića, u drugome je Leon Šantek pobijedio Tomislava Klaića, da bi u trećem meču domaći igrač Dario Kraljić izgubio od Stanislava Lošića. Redjep donosi pobjedu svom klubu nadigravši Klaića u četvrtom meču za konačan rezultat od 3-1, pri čemu je vrijedno istaknuti kako su svi mečevi u srazu ova dva protivnika završili rezultatima 3:0 u setovima.

STK StaRR će u pauzi između susreta domaće Superlige biti domaćin dvama natjecanjima u varaždinskoj dvorani Arena – Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu od 28.2. do 1.3.2020., te poslije toga i Europskom U-21 Prvenstvu od 4. do 8.3.2020.

Slijedeće 14. kolo HEP Superlige očekuje ih koje će 14. ožujka u Splitu protiv tamošnjeg STK Split.

www.sjever.hr

23.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.