Now Reading:
Jakšić: „Old timer klub Biciklin je klub na koji smo jako ponosni”
Full Article 2 minutes read

Jakšić: „Old timer klub Biciklin je klub na koji smo jako ponosni”

Old timer klub “Biciklin” u prostorijama koprivničke Gradske vijećnice održao je izbornu sjednicu Skupštine kluba. Predsjednica kluba Maja Ištvan Krapinec predstavila je članovima i gostima Skupštine prošlogodišnje rezultate rada te najavila ovogodišnje planove i aktivnosti koje klub namjerava provesti.
Posebno im je zahvalila na doprinosu promoviranja biciklizma kao zdravog i aktivnog života u Podravini te promociji Koprivnice kao najbiciklističkijeg grada. Podršku i zahvalu na dosadašnjim aktivnostima koje provode, nazočnima je uputio i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

-Old timer klub Biciklin je klub na koji smo jako ponosni i puno nam značite. Nema te manifestacije u gradu na kojoj niste s nama, na kojoj ne pokazujete našu tradiciju i vodite nas u bogatu kulturnu prošlost, ali i ukazujete zašto je Koprivnica grad bicikala i koliko smo svi zajedno napravili da razvijamo biciklistički duh u našem gradu – poručio je okupljenima gradonačelnik Jakšić.

U ime Koprivničko-križevačke županije s nekoliko riječi zahvale obratio se i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Old timer klub “Biciklin” osnovan je u 21. veljače 2004. godine s ciljem da potiče, pomaže i razvija djelovanje ljubitelja oldtimera, tehničku kulturu, sport te aktivni i zdravi život u zajednici. Do sada su svojim aktivnostima i djelovanjem kao i rezultatima osigurali značajno mjesto na području rekreacije, edukacije, očuvanju tehničke baštine i promocije bicikla i biciklizma.

Plan rada kluba u 2020. godini je nastavak aktivnosti u promociji bicikla, biciklizma i zdravog života, popularizaciji Koprivnice kao najbiciklističkijeg grada u Hrvatskoj te nastavak suradnje sa sličnim klubovima u Hrvatskoj i inozemstvu.
Najveća godišnja manifestacija u organizaciji kluba je Festival biciklističke rekreacije Hrvatske koji se tradicionalno organizira početkom lipnja.

www.sjever.hr

23.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.